כללי יש כאן אולי משהו שמשתמש בתוכנת תג??

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעמד ספר כשההערות שוליים אמורות לרוץ ברצף באותה שורה. מצ"ב דוגמה. טל נניו אמר לי שאין אפשרות לעשות א"ז באינדיזיין. בתג אני יודעת שאפשר לעשות זאת אך אמרו לי שאי אפשר לעמד שם ספר אם צריך להכניס גם תוכנות וגרפיקה.
אם משהו מתמצא בעניין , אשמח לשמוע. (אני חוקרת את הנושא הרבה זמן)

קבצים מצורפים

• 123456.jpg
    KB 232.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מה את רוצה עכשיו?
לשאול? להציע עבודה? משו קטן בהתנדבות?

בתג אפשר לשלב תמונות BMP. אפשר לעשות את ההערות כמו שאת רוצה.
ואני לא בדיוק מתמצא אלא יותר מתמחה...

תשאלי שאלות, כדי שאענה תשובות... :)

• הוסף לסימניות
כן יש אפשרות לעשות את זה בתג

לגבי הגרפיקה והתמונות תלוי מה יש דבריםפ שאפשר לעשות ויש דברים שלא, ואז עושים שילוב של תוכנה גרפית

• הוסף לסימניות
אפשר ג"כ לשלב את התמונות אח"כ באינדיזיין. היינו לסגור קובץ PDF בתג ולייבא אותו לאינדיזיין ושמה לשלב את התמונות.
אפשרות אחרת, לשלב את ההערות שוליים באינדיזיין כמו טקסט נפרד, לא מקושר. אמנם זה קצת קשה, אך ניתן לביצוע. לפחות לפי שיטת הרב HARBS. לא ניסיתי כזה דבר לבד.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להוסיף תמונות , עיטורים בצדדים או יכול להיות עיטור שיהיה בכל הדפים.
השאלה אם ניתן לעשות זאת בתג??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינדי_תג;283931:
אפשר ג"כ לשלב את התמונות אח"כ באינדיזיין. היינו לסגור קובץ PDF בתג ולייבא אותו לאינדיזיין ושמה לשלב את התמונות.
אפשרות אחרת, לשלב את ההערות שוליים באינדיזיין כמו טקסט נפרד, לא מקושר. אמנם זה קצת קשה, אך ניתן לביצוע. לפחות לפי שיטת הרב HARBS. לא ניסיתי כזה דבר לבד.

ק"כ תודה לכל המגיבים!!

האם הכוונה לעשות את כל ההערות באופן ידני??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;283932:
כן! אבל רק BMP.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;283932:

עיטורים בצדי העמוד בוודאי אפשר לעשות בתג. כמו"כ כל עיטור שתהיה במקום קבוע מאד פשוט לשלב עם הקובץ.
תמונות גם אפשר לשלב בתג.

• הוסף לסימניות
הלקוח רוצה לקנות את התוכנה, כדי שאעשה לו את העבודה. השאלה אם התוכנה מסובכת או שאפשר לקבל הדרכה קצרה ולעבוד איתה??
תודה ושוב תודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
אם זה במקום קבוע... תשתמש באקרובט. חבל לטייל הלוך ושוב. זה לוקח בדיוק 3 שניות, להכניס באקרובט כותרת/סימן מים. ולא, בלי פיטסטופ.

• הוסף לסימניות
הבנתי מהציבור שיותר קל לעבוד באינדיזיין בגלל האפשרות לבצע תיקונים בקובץ תג.

• הוסף לסימניות
באינדזיין אפשר לעשות תיקונים בקובץ של תג. אתה הבנת? אני לא.

• הוסף לסימניות
עדיין לא קבלתי תשובה, האם התוכנה קלה או מסובכת. האם בהדרכה קצרה אפשר ללמוד אותה? תודה...

• הוסף לסימניות
טוב. נרחיב קצת. היה נראה לי שאתה "בעניינים".
אם עשית השילוב של PDF תג בACROBAT ואתה רוצה לבצע שינויים בקובצ של תג, תצטרך לשלב מחדש כל הגרפיקה.
מה שאין כן, אם תעשה את שילוב הקבצים באינדיזיין, אפילו אם תשנה את קובץ הPDF של תג עשר פעמים לא תצטרך לשלב את כל הגרפיקה מחדש. מספיק רק לעדכן את הקישורים באינדיזיין והכל נמצא במקומו.
אני מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
אהה.
תגידי שאת שואלת אם כדאי לקנות את התוכנה.

תוכנה לוגית מאוד שמיועדת לעימוד בלבד. מעולה ומהירה.
אם את לא עושה ספרי קודש או דברים דומים - תמשיכי להשתמש באינדי. חבל לשלם עוד 700-1200$.

אינדי_תג, הובנת. לא חשבתי על זה. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;283959:
עדיין לא קבלתי תשובה, האם התוכנה קלה או מסובכת. האם בהדרכה קצרה אפשר ללמוד אותה? תודה...
לא קשה מידי. מי שמבין בעימוד יקלוט את זה מאד מהר.
רק עולה כ$600 או אולי $700, לא יודע בדיוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;283959:
מחכה לתשובה..

• הוסף לסימניות
מה לא הבנת מהתשובה שלי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה