התייעצות יש כאן גבוהות עם בי 6 או מיוס 3?

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודת מחקר כאן בפרוג
והלכתי אתמול לחנות חגיגית לרכוש את העגלה (מיוס 3) ודי הייתי בהלם

2 העגלות הכי מומלצות בפרוג הן עגלות עם אמבטיה ממש נמוכה, בשביל להכניס מוצץ אני צריכה לרכון אל האמבטיה.
זה נח לכן? (לידה ראשונה שלי)

ראיתי לעומת זאת את סופרטליין שהיא הרבה פחות ''נחשבת'' והרבה יותר זולה (איך באמת?)
שהגובה שלה הרבה יותר הגיוני.

אשמח לשמוע איך בדיוק אתן מסתדרות.

• הוסף לסימניות
אני ממש אוהבת את ספורטליין.
שימוש רצוף ומסיבי מגיל 0 עד עכשיו-
שנה וחצי פלוס.

חיסרון- היא קצצת גדולה.
אבל זה גם מעלה הגלגלים המסיבים שלה שורדים מדרגות מצויין.

• הוסף לסימניות
אני ממש גבוהה עם מיוז 3
ולא הרגשתי שאני צריכה להתכופף יותר מידי
יכול להיות שלא שמתי לב בגלל שזו עגלה ראשונה

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודת מחקר כאן בפרוג
והלכתי אתמול לחנות חגיגית לרכוש את העגלה (מיוס 3) ודי הייתי בהלם

2 העגלות הכי מומלצות בפרוג הן עגלות עם אמבטיה ממש נמוכה, בשביל להכניס מוצץ אני צריכה לרכון אל האמבטיה.
זה נח לכן? (לידה ראשונה שלי)

ראיתי לעומת זאת את סופרטליין שהיא הרבה פחות ''נחשבת'' והרבה יותר זולה (איך באמת?)

אשמח לשמוע איך בדיוק אתן מסתדרות.
יש לי מיוס 1
אני לא גבוהה אבל בת דודה שלי גבוהה מאד וקנתה אותה דווקא בגלל הגובה. היה לה מאד נח

• הוסף לסימניות
יש לך את סייבקס פריאם
גם יפיפיה והרבה יותר גבוהה(אך יותר יקרה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הספורטליין נהדרת.
החיסרון היחיד שלה זה המחיר הנמוך... לכן מי שרוצה להיחשב "יותר" לא מסתכל עליה.
:)

אגב גם השירות שלהם מצוין. ולא נזקקתי לו בגלל שהעגלה "חלשה".

• הוסף לסימניות
לי יש ספורט ליין עגלה מעולה ונוחה
מרוצה מאוד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה עם סטוקי?
מושלם לגבוהים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה