כללי יש כאן גרפיקאיות שעובדות בבית ספר?

• הוסף לסימניות
אני מתנצלת על השאלה ה'יחנאית' במקצת, אבל אני צריכה את עזרתכן.
עד היום קיבלתי משכורת של מעט-יותר-משכר-מינימום.
השנה, אמרתי למעסיק שאני לא ממשיכה לעבוד בכזה סכום, היות והם כבר מכירים אותי, ואת מקצועיות העבודה שאני עושה להם, ואם הם רוצים אותי הלאה - נתחיל חשבון חדש, בסכום אחר לגמרי.
הוא הסכים איתי, כי הוא צריך אותי בעבודה, אין לו עניין כל שנתיים להכניס מישהי חדשה.
אבל, הוא רוצה לברר קודם כמה נותנים בבתי ספר אחרים - לגרפיקאיות.
השאלה היא: כמה מקובל לשלם לגרפיקאית בבית ספר? והאם זה כולל פרויקטים מחוץ לתחום של שכפולים ועבודות רגילות [הזמנות וכדו'] - כמו קישוטי קיר ענקיים?

• הוסף לסימניות
אין כאן גרפיקאיות שעובדות בבי"ס?

• הוסף לסימניות
היה כזה אשכול בעבר...

• הוסף לסימניות
הי, כולן עכשיו בעבודה, בשעתיים האחרונות :)

• הוסף לסימניות
אני פתחתי אשכול כזה לא מזמן,
כי היה לא את אותה הבעיה,
תנסי לחפש את זה, אגב- לא החכימו אותי בהרבה, התשובות לא היו משההווווו.....

• הוסף לסימניות
מאוד משנה:
1. גודל הכיתות
2. כמות הכיתות בכל שנתון
3. כמות הפרויקטים והקיפם
4. ועוד...

• הוסף לסימניות
מדובר בביתספר עם 2 סניפים:
1 = 16 כיתות, 2 = 12 כיתות.
כיתות בגודל של 25-30 תלמידות
מדובר בהקלדות ועיצוב שכפולים למורות, למנהלת וכל מי שבצוות. [ובין לבין מכניסים לי עבודות של תיקון מחשבים לכל מי שמסתבכת עם המחשב],
בנוסף יש זמני לחץ כמו לפני מסיבות שזה כולל: הזמנה מרשימה למסיבה, עטיפה לסידור, תעודת גמר, עיצוב תמונת גמר, וכדו'.
ולפני אסיפת הורים, צריך גם קישוט קיר [קירות בגודל 5 מטר], וכל זה נעשה תחת לחץ של זמן. [בד"כ צריכים את העבודה לאתמול או שלשום!]

אם לא נעים לך לפרט את השכר שלך -בפומבי, אז נא עזרי לי ושתפי בפרטי.
אני ממילא לא מכירה פה אף אחת/ד [חוץ מאחותי].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה