כללי יש כאן גרפיקא/ית שמשתמש/ת בסטיק של נטפרי?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעבור לנטפרי,
אבל לא מספיק ברור לי האם 10 ג'יגה אמורים להספיק לי לחודש?

אשמח לשמוע מבעלי נסיון
א. איך אני יכולה לחשב, אין לי שום אומדן...
האתרים שאני משתמשת זה ג'ימייל, ג'מבו, שאטר, 123, עדכון אתר wordpress ופה ושם קניות / בנק / קופ"ח /אגד ממש בקטנה...
ב. האם הוא מראה לי כמה נשאר לי או שפתאום באמצע העברת קבצים אני יכולה להישאר עם הלשון בחוץ?
ג. במקרה ואני רואה שאני צריכה תוספת, האם אפשר להשתמש בסטיק נוסף?

תודה רבה מאוד

• הוסף לסימניות
בשביל גלישה נטו, דהיינו ללא העלאה/הוהורדה של תכנים, בעיקרון 10GB מספיק. אבל אם השימוש הוא גם הורדה והעלאת תכנים, אז זה פשוט תלוי כמה אתה צעלה או מורידה.

וודאי שהוא מראה לך כמה השתמשת, ותמיד גם אפשר להרחיב את חבילת הגלישה. או פשוט לקחת מהסוכן שיחבר אותך סים נוסף, להשאיר אותו לא פעיל, וברגע שאת רואה שאת הולכת לגמור את חבילת הגלישה שלך, להתקשר ל019 ולהפעיל מיידית את הסים הנוסף. תמיד יהיה אפשר גם לבטל אחד מהם.

דבר נוסף כדאי לקחת בחשבון, שחיבור לרשת באמצעות נקודה חמה, זולל את הגלישה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
מה זה אומר חיבור באמצעות נקודה חמה? סליחה על הבורות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה