יש כאן דוברי רוסית?

• פותח הנושא red
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם תוכלו לעזור לי אשמח מאד!
אני זקוקה לכיתוב: לחפור תחת העץ ברוסית.
תודה מראש!!!!!

• הוסף לסימניות
Выемка грунта под дерево
(תרגום גוגל)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני נאלצת להאמין שזה נכון, אני לא כ"כ מבינה....:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;575260:
תודה רבה!

ללא אחריות...
תמיד אפשר להעזר במנקה וכד'

• הוסף לסימניות
לא להסתמך על תרגום של גוגל! במיוחד לא מעברית לרוסית
זה טוב בשביל להבין דברים, אבל לא בשביל לכתוב....

• הוסף לסימניות
התרגום הראשון מדבר על חפירה למטרת שתילה דהיינו לעשות כעין הכנה או צלחת בלע״ז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari;575234:
Выемка грунта под дерево
(תרגום גוגל)

נכתב ע"י red;575260:
תודה רבה!

נכתב ע"י ראש_יהודי;575283:
לא להסתמך על תרגום של גוגל! במיוחד לא מעברית לרוסית
זה טוב בשביל להבין דברים, אבל לא בשביל לכתוב....

נכתב ע"י דניאל נ;575296:
Копать под дерево

נכתב ע"י דניאל נ;575300:
התרגום הראשון מדבר על חפירה למטרת שתילה דהיינו לעשות כעין הכנה או צלחת בלע״ז

עצה טובה קמ"ל, תמיד תנסו לתרגם בחזרה לעברית. עם זה חוזר לאותו מילה/מושג/משפט, כנראה שהתרגום די טוב.

מלבד זאת, יש לגוגל אפשרות לתרגומים חילופיים, נסו גם את זה, ותראו איך זה מיתרגם חזרה לעברית.

בסופו של דבר, (לאחר כל התהליך), אין תחליף מאשר להראות לאדם שמבין רוסית כשפת אם, ולשאול אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;575461:
עצה טובה קמ"ל, תמיד תנסו לתרגם בחזרה לעברית. עם זה חוזר לאותו מילה/מושג/משפט, כנראה שהתרגום די טוב.

מלבד זאת, יש לגוגל אפשרות לתרגומים חילופיים, נסו גם את זה, ותראו איך זה מיתרגם חזרה לעברית.

בסופו של דבר, (לאחר כל התהליך), אין תחליף מאשר להראות לאדם שמבין רוסית כשפת אם, ולשאול אותו.

זה מה שעשיתי אני נמצא לצערי במקום שכולם דוברי רוסית שפת אם :D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;575232:
אם תוכלו לעזור לי אשמח מאד!
אני זקוקה לכיתוב: לחפור תחת העץ ברוסית.
תודה מראש!!!!!
אם יהיה רלוונטי מחר בבוקר, תכתבי ואשמח בע"ה לעזור לך עם כמה רוסיות מהמשרד אצלנו..

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אין צורך, כבר הסתדרתי בעזרת האנשים הנחמדים מכאן שעזרו לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;575840:
אז אפשר להתחיל לנחש מאיזו ארץ אתה? ::)

אני מארץ הקודש ובשליחות בשנים האחרונות באחת ממדינות חבר העמים
ולא אני לא חבדניק ( למרות שאין עליהם )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה