דרוש מידע יש כאן זו"צים?

• הוסף לסימניות
נשמח שתכתבו לנו מה הייתם שמחים לקבל כמתנה לחתונה
בסביבות 100-150 ש"ח

תודה!!

• הוסף לסימניות
זה דבר שלא כ"כ זוכרים- מתנות זוכרים כל השנים
למה לא זוכרים?
אני זוכרת ומעריכה מאד בן דוד שהביא לי צק על סך 50 ש"ח
זה עדיף בהרבה על עוד מפה/בלנדר/כוסות שהיו יושבים בארון....

• הוסף לסימניות
לא זוצי"ת אבל מתנה טובה שמשמשת אותי עד היום
2 קופסאות טפוואר לסלט נראה לי המתנה היחידה שבשימוש יומיומי...
modularBowlsSet600ml-360x360.jpg

• הוסף לסימניות
זו"צ עם ילד....
מפית לחלות שבת/קרש חיתוך לחלות שבת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עם סירים תמיד יהיה מה לעשות, אם תביאו סיר גדול הם יזכרו את זה כשיפתחו אותו עוד כמה שנים כשהמשפחה תגדל.

מפת שולחן.
אגרטל נוי גבוה עם ענפים מסתלסלים כאלה.

• הוסף לסימניות
למה לא זוכרים?
אני זוכרת ומעריכה מאד בן דוד שהביא לי צק על סך 50 ש"ח
זה עדיף בהרבה על עוד מפה/בלנדר/כוסות שהיו יושבים בארון....
נכון ביחס למתנות שהזכרת, אבל מתנות שיודעים שנצרכים כמו פלטה שע"פ רוב מקבלים רק אחת, גם אני באופן אישי זוכרת מי נתן את הפלטה וכדו'

• הוסף לסימניות
כולם מזכירים פלטה- למה?
מה יש לכם לעשות עם פלטה?
קבלתי פלטה ענקית ומחכה לגואל:(
אולי משו רוצה לקנות ממני?

• הוסף לסימניות
סיר גדול או טוב קבלנו וכל פעם
שמשתמשים נזכרים במי שנתן;)
מקצף ידני איכותי
סט צלחות יפה-שישתמשו
מקצף חלב לקפה

• הוסף לסימניות
מכשיר לוופל בלגי
כל פעם שאנחנו משתמשים נזכרים במי שנתן...

• הוסף לסימניות
לקנות שני פטישים: פטיש לקיר ופטיש לשניצלים...
אפשר גם להוסיף כרטיס לוטו בכמה שקלים ולכתוב "יהי רצון שתזכו"...

ולמרות שלא נראה לי שזה באמת יעזור אני מוסיפה קישור למה שבעלי כתב כאן פעם.

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שדודה שלי רצתה לקנות משהו שימושי, אבל שלא תהיה כפילות. לכן אחרי החתונה כשראינו את כל המתנות, אמרנו לה מה חסר לנו בסכום אותו היא הקציבה, וזה היה הכי טוב שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה