כללי יש כאן טכנאי מחשבים?

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת, כרגע יש ברשותי מחשב נייח,
ואני רוצה להעביר את כל החומר למחשב נייד, איך עושים את זה?
חייב טכנאי, נכון?
מה העלות בערך של כזה דבר?

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת את כל החומר?
תוכנות מותקנות? מסמכים? מוזיקה תמונות?

תפרטי קצת, למרות שכמובן בישביל מסמכים וכד' הכי טוב זה לקנות כונן חיצוני של 500GB או 1TB ולהעביר דרכו. הסיפור הוא באזור ה400 ש"ח כמדומני.

סתם שאלה, אין לך גיבוי לחומר?!

בהצלחה

• הוסף לסימניות
צריך לעשות את זה באמצעות תוכנת העתקת מחיצות ghost או acronics וכד' זה חייב להעישות ע"י טכנאי כי התאמת הדרייברים היא בד"כ לא לאדם מן השוק המחשב לא ידלק ללא התאמת הדרייברים מראש
אשמח לעזור באיזור ירושלים טווח המחירים הוא 300-500 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;619264:
מה זאת אומרת את כל החומר?
תוכנות מותקנות? מסמכים? מוזיקה תמונות?

תפרטי קצת, למרות שכמובן בישביל מסמכים וכד' הכי טוב זה לקנות כונן חיצוני של 500GB או 1TB ולהעביר דרכו. הסיפור הוא באזור ה400 ש"ח כמדומני.

סתם שאלה, אין לך גיבוי לחומר?!

בהצלחה

אתה ממליץ על כונן חיצוני, שאליו להעביר את כל החומר הכולל: תוכנות, תמונות, מוסיקה, קבצי פוטו שופ ואלוסטיטור, מאשר שטכנאי יעשה זאת?

• הוסף לסימניות
קודם כל בטוח. טכנאי לא יעשה את זה יותר טוב. זה כמו להעביר עם דיסקאונקי של 16GB רק שפה מדובר על 1TB.

אבל שוב, ע"מ שלא יהיו טעויות. תוכנות מותקנות לא ניתן להעביר, צריך להתקין שוב. וגם לזה, בד"כ לא צריך טכנאי, ואני ישמח לעזור אן צריך.

• הוסף לסימניות
באמצעות תוכנת גוסט או אקורניקס אתה יכול להעתיק את כל הכונן במלואו כולל תוכנות מותקנות כולל הגדרות וכולל דרייברים להתקנים פשוט שיכפול של מערכת ההפעלה לכונן אחר
זה חוסך את התקנת התוכנות בפרט שלפי מה שנשמע מדובר במחשב עם תוכנות אדובי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;619317:
באמצעות תוכנת גוסט או אקורניקס אתה יכול להעתיק את כל הכונן במלואו כולל תוכנות מותקנות כולל הגדרות וכולל דרייברים להתקנים פשוט שיכפול של מערכת ההפעלה לכונן אחר
זה חוסך את התקנת התוכנות בפרט שלפי מה שנשמע מדובר במחשב עם תוכנות אדובי....

כונן אחר הכוונה גם למחשב נייד?

• הוסף לסימניות
בהחלט רק כמו שכתבתי בהתחלה צריך לדעת איך להתאים את הדרייברים למחשב הנייד כי המערכת הפעלה לא תעלה בלי דרייברים בסיסים של הנייד.

• הוסף לסימניות
אני קופצת על טרמפ:)
יש דיסק און קי עם נפח גדול יותר מ16 ג'גה?
משהו ענקי? :)

• הוסף לסימניות
יש רק שהם יקרים יותר בד"כ ואני לא יודע אם מוכרים אותם בארץ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;619329:
אני קופצת על טרמפ:)
יש דיסק און קי עם נפח גדול יותר מ16 ג'גה?
משהו ענקי? :)
יש דיסק און קי של סאנדיסק 32 ג"ב , ואני מאמין שיש גם יותר
ויש כונני גיבוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;619339:
ואני מאמין שיש גם יותר
ויש כונני גיבוי

אתה מאמין או יודע?
וכמה עולה בערך כונני גיבוי?

• הוסף לסימניות
קודם כל יש של 32gb. אבל למיטב זכרוני, לא של סאנדיסק.

2- אני לא אוהב להעביר מחשב קומפלט כולל התוכנות המותקנות עם התוכנות שהיזכרת מכמה סיבות.
- הענין שצריך להתקין דרייברים וכו׳נ
- כשאני עובר למחשב חדש אני מעדיף מחשב מהיר שהיתקנתי כל תוכנה בנפרד, ולא מחשב שמביא איתו את כל הקבצים הזמניים של כל תוכנה + כל מיני תוכנות קטנות שהיתקנתי ואני לא זוכר אותם. אני מעדיף מחשב מהיר.
- הבעיות לא נגמרות בדרייברים. החלפתי למחשב לוח לפני כמה שבועות, וכל ההתאמות שעשיתי כולל דרייברים וכו׳ לא עזרו. היו כל מיני באגים בהתאמה, ופירמטתי והכול היסתדר. לכן אני ממליץ להעביר רק חומר מסמכים וכו׳ ולהתקין את התוכנות בנפרד.

בהצלחה

נ.ב. כונן גיבוי הכוונה כונן חיצוני בגודל גדול כמו שציינתי. 320gb 500gb או 1tb 

• הוסף לסימניות
לא מדובר כאן במחשב בעיתי מדובר במחשב תקין שהיא רוצה להעביר לנייד אם היו לך תקלות זה לא אומר שהשיטה לא מומלצת אני מכיר עשרות טכנאים שמשתמשים בזה בהצלחה
ואם יש תקלות במחשב לפעמים עדיף לטפל בהם נקודתית מאשר לפרמט אם כל העבודה שבזה

• הוסף לסימניות
אני יודעת בוודאות שיש כרטיס אונקיי של מעל 16 ג"ב עד 64 ג"ב ובגודל קומםקטי
יש בחנות גלאט קמפיוטר (אני תמיד קונה אצלו) רח' בן דוד 9
המס' טלפון שם 03-677988
פעם אחרונה שהיה פה אשכול על כרטיס אונקי אמרו מחיר וכשניגשתי לקנות אצלו היה לו מחיר נמוך יותר. שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;619387:
לא מדובר כאן במחשב בעיתי מדובר במחשב תקין שהיא רוצה להעביר לנייד אם היו לך תקלות זה לא אומר שהשיטה לא מומלצת אני מכיר עשרות טכנאים שמשתמשים בזה בהצלחה
ואם יש תקלות במחשב לפעמים עדיף לטפל בהם נקודתית מאשר לפרמט אם כל העבודה שבזה

לא אמרתי שהשיטה לא טובה. אמרתי שאני לא אוהב אותה. ופירטתי למה, לא רק הבעיות "הנקודתיות".

בכל מקרה
זו דעתי

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם אריה! זה שבאופן עקרוני ניתן לשכפל דיסק קשיח על כל תכולתו כולל קבצי הבוט ומערכת ההפעלה לא אומר שזה מומלץ. אם טכנאי עושה זאת זה בדר"כ כדי לחסוך בזמן אבל לא ממש מומלץ. עדיף לעשות התקנה נקיה שמותאמת מלכתחילה בצורה מדוייקת למערכת החדשה.

• הוסף לסימניות
ע"פ הסיפור אני חושב שמומלץ להתקין על הנייד הכל מ-א' עד-ת' ולא דרך גוסט,
ולאחר מכן להעביר את הקבצים הרצוים לנייד,ע"י דיסק קשיח/און קי או לחילופין ברשת.
(מי שיש לו ידע באנגלית ומבין את שפת המחשב לא יצתרך טכנאי,ומי שלא יצתרך להשתמש בשרותם של הטכנאים)
הגוסט מומלץ יותר בתור דיסק קשיח 'לא חיצוני' אשר יהיה במשמרת,
ובמקרה והמחשב הוצרך פירמוט אז תמיד יש את הדיסק קשיח שממניו יוכלו לעשות את הגוסט,
(נקרא לזה מאסטר)
לגבי גיבוי,
דיסק קשיח חיצוני מכל חברה שלא תהיה הוא דבר רגיש מאוד!!!
ולא לחינם נפתחים אשכולות תחת הכותרת:'הדיסק קשיח החיצוני לא נפתח לי'
כמה שפחות הזזות כך פחות תקלות,
אבל היתרון הגדול זה שיש גיבוי לעד 2T
לעומת זאת דיסק אונקי עושה הרבה פחות צרות (לרוב)
והוא גם הרבה יותר נייד,
וגם אם הוא נפל אז עדיין לרוב לא קרה לו כלום,
האמנם שהנפח המקסימלי שלו כרגע עומד על 64 ג'יגה,
וגם שבמחיר שלו אפשר לקנות דיסק קשיח חיצוני עם 500 ג'יגה.
כך שכל אחד יעשה מה שמתאים לו.

• הוסף לסימניות
אוו, אני שמח שיש לי תמיכה...
כבר חשבתי שאני לבד :(

איצה מאייר
אתה צודק בדברתך על נושא הרגישות של כונן חיצוני, אבל
הכונן נועד רק לגיבוי, "במקרה" שיקרה משהו למחשב צריך להוציא מהכונן. זה לא אמור לקרות כל יום.

בכל מקרה אני משתמש בכונן חיצוני ואני מרוצה.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת