כללי יש כאן למישהו מוקאפ של כרטיסי ביקור רבים?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני צריכה תמונת מוקאפ של כרטיסי ביקור (כמה, אחד ליד השני ולא אחד על גבי השני) פרוסים על גבי משטח. יש כאן למישהו? :)

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 0.98141500 1411213951Business-Card-Mockup-Vol.3.zip
    5.3 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה! אני צריכה משהו בסגנון הזה אבל עם יותר כרטיסים, יש לכם??

• הוסף לסימניות
ב״ה

יש לי תיקייה מפוצצת של מוקאפים של כרטיסי ביקור, שכמדומני הורדתי בעבר מהפורום. אם תרצו תרשמו לי מה המייל שלכם ואעביר לכם. פשוט אני לא מצליחה להעלות...

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי. תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
ב״ה

מי שרוצה גם, נא לכתוב לי כתובת מייל עד לשעה 11.
הודעות שיתקבלו לאחמ״כ אשתדל לשלוח מחר אי״ה או בשבוע הבא.

חג שבועות שמח ושנזכה לקבל את התורה בשמחה ובפנימיות!

• הוסף לסימניות
אני ישמח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ב״ה

מקפיצה לטובת אלו שלא ראו את האשכול.

• הוסף לסימניות
איזו נדיבות!
אשמח גם לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המון תודה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Business Card 1.jpg
    KB 915.5 · צפיות: 23
  • Business Card 2.JPG
    KB 902.1 · צפיות: 21
  • Business Card 3.JPG
    KB 770.9 · צפיות: 28
  • Business Card 4.JPG
    KB 721.9 · צפיות: 17
  • Business Card 5.JPG
    KB 616.7 · צפיות: 20
  • Business Card 6.JPG
    KB 891.7 · צפיות: 17
  • Business Card 7.JPG
    KB 954.2 · צפיות: 30
  • Business Card 8.JPG
    KB 875.5 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה