תודה, את זה אני יודעת.תבדקי לפני זה בקופת חולים שלך אם העלויות מתאימות לך
בשונה מתרופות אחרות נוטלים אותה 7 ימים בשבוע
כולל בחופשות קצרות ללא לימודים והמחיר שלה לא זול.
תודה! אין לי מסקנות, כי בסוף לא השתמשנו בה...אמנם אין לי הרבה נסיון מאחר ובני התחיל לקחת סטרטרה רק לפני כ8 שבועות
אך יש לי מספר נקודות שהייתי נותנת עליהן את הדעת לפני הנתינה
* אם הילד לקח עד היום תרופה מסוג שונה - כדוגמת ריטלין שמשפיע באופן מידי לאותו יום- כאן הסיפור הוא שונה ועפ"י הפסיכיאטר המלווה אותנו השפעת הסטרטרה רק מגיעה למקסימום לאחר 12 שבועות אז צריך סבלנות של ברזל...
* אצלנו בנתיים זה עוזר פחות לאימפולסיביות
* אני לא יודעת אם זה קשור אבל בשבועות האחרונים בני החל לעשות קצת פרצופים
* לפי המלצת הפסיכיאטר- מומלץ לקחת עם אוכל בכדי להפחית בתופעות הלואי- שימי לב ששעת הנתינה תהיה שעה הגיונית שמתאימה גם לשבתות, חופשות וכו.
אשמח לשמוע מ @GRN את מסקנותיה
תודה ובהצלחה!
לוקחים כל הזמן בלי הפסקה.אני צריכה ממש בדחיפות מידע
מה עושים בחופשות קצרות?
נניח טיול, מחנה- אם מפסיקים לקחת אח"כ צריך שוב את השבועיים שלוש עד שמשפיע?
וכמה זמן מהרגע שמפסיקים עד שזה מפסיק להשפיע?\
זה כמה שעות או כמה ימים?
ממש דחוף
מישהו מנוסה- אשמח גם בפרטי.
יש לי נסיון מאטומיק אבל זה אותו דבראני צריכה ממש בדחיפות מידע
מה עושים בחופשות קצרות?
נניח טיול, מחנה- אם מפסיקים לקחת אח"כ צריך שוב את השבועיים שלוש עד שמשפיע?
וכמה זמן מהרגע שמפסיקים עד שזה מפסיק להשפיע?\
זה כמה שעות או כמה ימים?
ממש דחוף
מישהו מנוסה- אשמח גם בפרטי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים