יש כאן מישהו התלונן פעם למשרד התקשורת ונושע?

• הוסף לסימניות
מדובר בחברת פלאפון שבקשות חוזרות ונשנות לניתוק מנויים לא נענות,
ובינתיים הגבייה ממשיכה כרגיל חודש ועוד חודש.
בכל פעם מבטיחים לנו שהניתוק התבצע, עד שמגיעה חשבונית נוספת ומתברר שלא בוצע דבר.. מדובר במאות שקלים וזה כבר מתסכל..

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש אתר בשם 'נתק'. פונים אליהם והם מנתקים תוך זמן מה.

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין - בסופו של דבר נתקו אותנו, אחרי שבקשנו אישור בכתב למייל.
אנחנו מנסים לקבל בחזרה את הכסף שנגבה בחודשים האחרונים.

• הוסף לסימניות
כבר התלוננו שם, חזרה אלינו נציגה שטענה שוב ושוב שהדברים נבדקו והחיוב היה תקין.
אמרתי לה שאין שום דבר תקין בחיוב לאחר בקשה לניתוק ואם לא נקבל החזר נפעל בכל האמצעים שברשותנו.
ובכן- לא שמענו ממנה שוב ולא קבלנו החזר, ועכשיו אני מבררת מהם אותם אמצעים שעומדים ברשותינו..
מקריאה ברשת הבנתי שזאת עבירה על החוק,
אני רק מנסה לשמוע מה הצעדים שצריכים לעשות מאנשים שהיו במצב כזה והצליחו לקבל החזר.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתתלונן שוב בכתובת הזאת אם אתה חושב שאתה צודק.
כל אפשרות אחרת לתלונה בדרך כלל מתישה וארוכה הרבה יותר.
בהצלחה

אולגה.

• הוסף לסימניות
אני ביצעתי פעם ניתוק דרך 'נתק'.
אחרי 3 חודשים כשראיתי שהחיובים ממשיכים, שלחתי העתק של המכתב של נתק + מכתב מצורף שביקשתי לנתק לפני X זמן ובאם התלונה לא תטופל תוך 48 שעות אפנה לגורמים מתאימים.
תוך פחות מ24 שעות הענין סודר וזיכו אותי בכל הסכום.

אז אם יש לכם הוכחות שביקשתם לנתק, מומלץ לעשות את זה. הכי קל.

• הוסף לסימניות
אתר "נתק" הצליח להושיע אותנו אפילו מנטוויז'ן... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה