כאילו שהם לא רואים את זהאבל אם המנהלים במעונות יראו עזיבת מטפלות
קצת קשה להראות לך אם ואיפה זה כתוב...אשמח אם אתה יודע איפה זה רשום?
כלומר שאראה את את זה כתוב.
כי אם זה חוקי,
אז לא מתאים לי לעבוד כמטפלת במעון
אני הולכת להגיש מכתב פיטורין
בלת"ק חלקי
עובדת לא אמורה לעבוד בלי נשימה
מה יקרה אם לא תספיקי הכל? שיתמודדו!
אבל אל תשבי רגל על רגל, אלא תמיד להראות עסוקה
אבל אם חשבת שאת אמורה להספיק 28 כיסאות יסודי ב20 דק' - מה יקרה אם תספיקי רק 10 כיסאות באותו הזמן?
את לא צריכה לעבוד במרוץ או לעבוד קשה מידי,
אין בחוזה שום מילה על הספקים נדרשים!
תעברו איתה ביחד.המנהלת נכנסת לכיתה ומתחילה לעבור איתנו מה ניקינו ומה לא ניקינו...
וגם, רושמת אחרי זה מה ההספקים..
תומכת מאוד.בשביל זה יש מושג "להקטין ראש"
מנקים עם מגבונים, "ככה ככה"
מה שלא רואים משאירים לפעם אחרת
והמון הצלחה
נס שאין מוסכמה במעונות שהמטפלות צריכות לבוא לנקות גם בבית של המנהל/ת
וואווו!שכאני הייתי בתיכון חברה אחת הציעה לכמה בנות לבוא לנקות מעון תמורת (אני חושבת) 50 שקל לשעה...
אז כנראה יש מעונות שלא מנצלים את העובדות עד כדי כך...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים