יש כאן מישהו שיודע

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה לוקחים לעמוד קומיקס כולל להביא את התוכן וכמובן לכתוב אותו?

• הוסף לסימניות
אין לי אמנם מושג, אבל רעיון מטורף יש: מחיר לעמוד קומיקס איור + מחיר לעמוד קומיקס טקסט (פורום הסופרים)
ושמישהו יגיד שאני לא יצירתי ונועז

• הוסף לסימניות
רעיון נועז במיוחד...
מכיוון שאין לי גישה לפורום סופרות
שאלתי כאן אם יש מי שיודע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n4938122:
אתה לא יצירתי ונועז.

ניפצת לי את קיר האשליות שבניתי...חבל

• הוסף לסימניות
אתה לא יצירתי ונועז
אתה יצרתי ונועז מאוד
ודואג לפרנסה בעמ"י

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4938408:
ניפצת לי את קיר האשליות שבניתי...חבל

למען הסיר ספק: זה היה בצחוק כמובן. מן הסתם זה היה מובן .

נוסף בעריכה:
שכאילו, אתה אמרת- שמישהו יגיד לי שאני לא יצירתי ונועז,
אז אני התנדבתי, ואמרתי מה שביקשת. שאתה לא וכ'ו כו' . זה היה בדיחה.
ובאמת , מה האמת? שנראה לי שאתה מאוד מאוד נועז, ויצירתי וכל הדברים האלה. ומקודם זה רק היה בצחוק.
זהו נראה לי שזה ביאר את זה ממש מעל לכל ספק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n4939177:
למען הסיר ספק: זה היה בצחוק כמובן. מן הסתם זה היה מובן .

נוסף בעריכה:
שכאילו, אתה אמרת- שמישהו יגיד לי שאני לא יצירתי ונועז,
אז אני התנדבתי, ואמרתי מה שביקשת. שאתה לא וכ'ו כו' . זה היה בדיחה.
ובאמת , מה האמת? שנראה לי שאתה מאוד מאוד נועז, ויצירתי וכל הדברים האלה. ומקודם זה רק היה בצחוק.
זהו נראה לי שזה ביאר את זה ממש מעל לכל ספק.

תודה שאול יצחק (גם לשאר המעודדים!)
ברור לי שזה היה בצחוק, כמו גם המשפט שלי, שהרי לא הצעה חסרת שחר היא בעיניי, אך בעיני המאייר המנוסה בשוק עשויה היא להיות
על כן באה הציניות פה להוציאני מהמלכודת באלגנטיות מה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;n4937479:
כמה לוקחים לעמוד קומיקס כולל להביא את התוכן וכמובן לכתוב אותו?

כמה זמן לוקח לך להכין עמוד?
בתור מתחילה המליצו לי להתחשב בזה, כלומר לקחת לפי הזמן שלוקח לך להכין עמוד (כולל כתיבה.)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1000-1500-2000 ש"ח. תלוי כמה אתה משקיע, מי הלקוח והתפוצה שלו וכמה זמן יש לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה