יש כאן מישהו שיש לו ארון ממלמין?(דחוף!)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל כל חוות דעת ממי שיש לו נסיון של לפחות 7 שנים(ארון הזזה)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מלמין "סיבית" בלע"ז

• הוסף לסימניות
אמנם אין לי ארון הזזה אבל יש לי ארונית קטנה סיבית (שעבורי זה מחסן קטן)
ויש לציין שמזיזים את הארונית זה מתפורר ...אבל חי!
יד שנייה נמצא אצלי שנה וחצי.
אבל הדלתות והמדפים מצוינים
אם לא תזיזי את הארון בעצמו, לא אמור להיות בעיות.

• הוסף לסימניות
יש היום סיבית איכותית מאוד. דחוסה מאוד. אבל כמובן גם יקרה יותר.
הסיבית הפשוטה לא שווה.(לדעתי לפחות)

• הוסף לסימניות
יש לי ארון, מלמין, כבר חמש שנים
כמו חדש.

של חברת ר.א. ריהוט

• הוסף לסימניות
במלמין משנה מאד עובי הדפנות. 1.8 - חלש מאד, 2.4 הרבה יותר חזק. כמו"כ משנה מאד האיכות. לאחותי יש ארון וכתביה ממלמין כבר 12 שנה במצב מצוין. אבל זה לא עבר דירה אף פעם ואפילו לא חדר, כלומר - לא זז ממקומו - מה שמאד מחליש מלמין. לעומת זאת לגיסתי היה ארון מלמין שכעבור 5 שנים פשוט קרס על עומדו, ונפל על צידו, ( סכנת נפשות של ממש - ביתה נצלה בנס)וזה באמת קרה לאחר מעבר דירה.

• הוסף לסימניות
לי יש ארון סיבית 16 שנה ועברנו איתו כמה דירות והוא עדיין שורד

• הוסף לסימניות
סיבית אסור שתיגע במים
ולכן במכתביות עשינו את הפלטה והמדפים העליונים מסיבית
אבל הרגליים מניקל
וספריה אחת (שעברה דירה) הזמנו לה במה מסנדויץ ועליה עומדת הספריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה