כללי יש כאן מישהו שמשתמש בסורק?:)

• הוסף לסימניות
או שבדור הדיגיטלי דנן כבר אין צורך בסריקת ניירת?
אני מתחבטת בסוגיית רכישת סורק ולא מצליחה לצלוח את הצעד הזה.
בסה"כ אני מחפשת סורק שולחני אופטי שייתן תוצאה איכותית וריאליסטית, לצורך עימוד ספרים, שיהיה לו תפעול נוח, מהירות סבירה ותמיכה זמינה אם יהיה צורך. במחיר סביר.
יש ברשת המון סורקים והמון מפרטים, אבל זה לא אומר לי כלום ביחס לחוויית השימוש בשטח, כי זה משתנה מדגם לדגם והמפרט לא בהכרח משקף.
איני מכירה כתובת אמינה שתוכל לייעץ לי על דגם בעל שימוש ידידותי ואיכותי בשטח.

(יש לי שימוש מסוים לנגטיב, אבל זה פרוייקט ספציפי ולכן לא הכרחי לי לקנות סורק שמשלב גם את הביצוע הזה, אך ייתכן שכן.)

האם מישהו יכול להמליץ לי על סורק מסוים או על כתובת אמינה לבירור/רכישה?
ובכל מקרה לקדם אותי איכשהו...

אודה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
והנה בחלומי:) אני נכנסת לחנות מחשבים ופונה לאולם הסורקים, סוקרת במבטי את המכשירים שבתצוגה, עוברת ביניהם, סורקת ובודקת את התפעול והיעילות שלהם, מתרשמת מהם מקרוב ובוחרת את הסורק המתאים לי ביותר.
האין זו דרך הרכישה הפשוטה וההגיונית ביותר?
יש דבר כזה בדורנו הוירטואלי?
אני מניחה שלא.....

אז איך בכ"ז בוחרים סורק? מי יחכימני???

אנא עצתכם והמלצותיכם...

• הוסף לסימניות
נשמע כאילו את לוקחת משכנתא
תקני סורק במחיר טוב ותקבלי מוצר טוב מה שזול יקר

• הוסף לסימניות
שאלתי את דבורה קוטובסקי באיזה סורק היא משתמשת לסריקת הציורים, והיא אמרה לי שהיא משתמשת בקנון.
אני קניתי את הדגם הזה שזה אותו דבר רק יותר חדיש - canon canoscan lide210‏
(הא נראה לי קנתה את lide200 וכששאלתי אותה היא אמרה שזה אותו דבר)

• הוסף לסימניות
הוא ממש נחמד וקומפקטי
לא ניסתי עוד סורקים בשביל לומר לך ש"אין עליו" וכו'
אבל הוא משרת אותי נאמנה כבר בערך שנה

• הוסף לסימניות
תוצאות איכותיות וראליסטיות?
תפעול נוח?

• הוסף לסימניות
יש לי גם את הקנון לייד ידידותי וטוב

• הוסף לסימניות
לי יש פקס שהוא גם מכונת צילום וגם סורק
קניתי יד שניה, בשימוש שנתיים, מרוצה עד הגג!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה