עזרה יש כאן מישהי עם חסימה שיכולה לבדוק אם הניוזלטר שלי +מתנה נפתח לה...?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב
יש לי ניוזלטר בגוף המייל שכולל תמונות, לינקים לדפי נחיתה וקבצים מצורפים .
לפני שאני שולחת לרשימת תפוצה אני רוצה לבדוק שזה נפתח בכל החסימות.
אין בחומר שום צל של בעיה כדי לחסום אותו
בבקשה אם יש כאן נשים שיש להם חסימה על המחשב (חוץ מנטפרי) אם אוכל לשלוח להם את המייל שיבדקו אם נפתח להם כל הלינקים והתמונות ומצליחות להוריד את הקבצים - מי שתקבל יכולה לתת לילדים שלה לעשות את יצירה המצורפת...
ממש צריכה את העזרה הזאת!
תודה מראש לכל המסייעות!!

• הוסף לסימניות
אני אתרוגית
את יכולה לשלוח אלי
prespektiva10 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
מישהי עוד יכולה?
חשוב לי גם נתיב...

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
בבקשה אם יש כאן נשים שיש להם חסימה על המחשב (חוץ מנטפרי) אם אוכל לשלוח להם את המייל שיבדקו אם נפתח להם כל הלינקים והתמונות ומצליחות להוריד את הקבצים - מי שתקבל יכולה לתת לילדים שלה לעשות את יצירה המצורפת...
ממש צריכה את העזרה הזאת!
תודה מראש לכל המסייעות!!
אני רימון..

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
ממש צריכה את העזרה הזאת!
תודה מראש לכל המסייעות!!
גם אני רימון

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב! יש לי עוד ניוזלטר- (מעניין וצבעוני...+ יצירה לילדים) שגם אותו אני רוצה לבדוק אם לא חסום...
אשמח אם מישהי תסכים שאשלח לה לבדיקה
רימון, אתרוג, נתיב,- מה עוד?
תודה לכל הענות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה