בקשה יש כאן מישהי שמוכרת כדורי בונג'סטה/דיקלקטין מהקריות/רכסים?

• הוסף לסימניות
אשמח שתיצרי עימי קשר כאן או בפרטי.
st207212 בגימייל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח ברכסים.
שלחתי לך במייל

• הוסף לסימניות
תודה!
אם מדובר בגמח של חסדי איל"ה הבנתי שהוא כבר לא פעיל, יש משהו אחר?

הבקשה עדיין רלוונטית-
מעוניינת לקנות כדורי דיקלקטין/ בונג'סטה באזור הקריות/רכסים, אם למישהי ישמאשמח שתיצור עימי קשר.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
גם במקומות יותר רחוקים יעזור

• הוסף לסימניות
אם לא אשיג במשך הערב, אז כן, בוודאי.

• הוסף לסימניות
העברתי לזו שיש לה גמ"ח של הכדורים בחיפה את המייל שלך, היא תשלח לך מייל עם הפרטים שלה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, יש אפשרות לקבל את המספר שלה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני זקוקה בדחיפות (הצלת נפשות כפשוטו) לכדורי דיקלקטין למסירה / למכירה, היה לי מהעבר ונגמר, וזה הכדור היחיד שהצליח לעזור לי ב"ה, בונג'סטה כמעט ולא עזר כלל ואפי' רק הוסיף בעיות...
בבתי מרקחת השונים כבר שנים אין להשיג...

ניתן לפנות למייל A148156A ואז שטרודל ג'ימל וכו'..

כמו"כ מי שיודעת היכן כן ניתן להשיג (גמחי"ם וכדו'), יעזור לי מאוד!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה קופסא סגורה של דיקלקטין האמריקאי (100 כדורים) עם תוקף עד 10/25
ניתן ליצור קשר 0527121611, אני מבני ברק

• הוסף לסימניות
לי גרם פחות עייפות ויותר השפיע לבחילות, אבל כל אחת זה שונה אני מאמינה..
250 גמיש בגלל התוקף הקצר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה