כללי יש כאן מישהי שמוכרת תמונות לשאטרסטוק או לאיסטוק?

• הוסף לסימניות
תמונות אומניותיות ששוכבות אצלי כאבן שאין לה הופכין - שקלתי לתת בלעדיות עליהן לאחת ממשווקי האייורים הבינלאומיים. ולהרוויח עוד קצת.

האם למישהי יש נסיון איתם? הם שלחו לי קובץ PDF עם הוראות. אבל לצערי הכל באנגלית...

• הוסף לסימניות
כבר מזמן רציתי להעלות דיון על הנושא הזה,
אז תודה שהקדמת אותי ופתחת את האשכול
שקלתי גם אפשרות כזאת בעבר,
ואחרי רישום לשאטרסטוק וקריאת ההוראות וכל הנלווה,
אני מגלה שהסכום שהם משלמים לך המעצב/ הצלם/ הגרפיקאי על כל הורדת תמונה הוא 25 סנט!!!
25 סנט לתמונה אחת!! (קצת פחות משקל)
נראה לכם הגיוני להשקיע שעות בבנית וקטור, או לשכור סטודיו/דוגמנים/ מאפרת ושעות של עבודה בשביל 25 סנט?
אז גם אם התמונה מאד מוצלחת וגרמת ל-20 איש להוריד את התמונה בחודש,
את מקבלת בסוף החודש 5$.
אני לא מבינה למה שווה לצלמים ומאיירים ברמה גבוהה כ"כ להשקיע כ"כ הרבה בשביל הסכומים האלו?
אולי אני טועה?
אשמח לשמוע בעלי ניסיון.

• הוסף לסימניות
שקט, חושך, דממה, עלטה...
[במקום: הקפצה]

• הוסף לסימניות
נושא מעניין.
לדעתי הכותרת לא מספיק מובנת
זה נשמע כמו למי יש מנוי בשטרסטוק או אייסטוק.

• הוסף לסימניות
האם התשלום הוא באופן גורף 5 סנט? או שהתשלום עולה עם הזמן ועם הפופולריות?

אני מנסה לחשוב מה יכול לגרום למעצב פלוניx, לשבת ולבנות וקטור, להעלות לשאטר/אייסטוק, ולצפות שזה ימכר.

נגיד, כבוד? (תראו, קנו את מה שעשיתי) טוב, נגיד. אבל יש לא מעט דגמים שחוזרים על עצמם בוריאציות שונות, וכן - וקטורים שונים של אותו מעצב! מה, משעמם לו?

אולי תשובה מפורטת על שאלת המפתח, תוכל להבהיר את הנושא הזה. וזה בפירוש מעניין אותי גם.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם מורידים את התמונה שאת עושה במשך כמה שנים, זה יכול להצטבר. ולדעתי מי שמעלה עבודות לשם, לא עושה זאת בבלעדיות רק לאתר אחד. ומסתמא שמי שמכין קבצים לשם, עושה זאת בכמויות של קבצים ולא רק תמונה אחת וגם מסתמא שלא כמקור פרנסה יחיד.

לדעתי מה שזה כן נותן אולי לאומן זה שם.

• הוסף לסימניות
לדעתי,
כפי שאדון גרפיks ציין, שוכבים אצלו חומרים
מן הסתם הם מעלים יצירות שבוצעו לפרוייקטים שונים תוך כדי עבודתם
אם יכולים לעשות מזה כסף למה לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1183305:
ולדעתי מי שמעלה עבודות לשם, לא עושה זאת בבלעדיות רק לאתר אחד.

מה שמעניין אותי. האם אני חייבת לתת להם בילעדיות עליהם. או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;1183137:
נושא מעניין.
לדעתי הכותרת לא מספיק מובנת
זה נשמע כמו למי יש מנוי בשטרסטוק או אייסטוק.
אני גם הבנתי כך, ולפי זה תגובתי באישי :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה