יש כאן מישהי שמתכננת לקנות בסייל של אליאקספרס ב-11.11?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1422534:
איפה מצאתם חצאיות באליאקספרס???
זה הדבר שאני הכי מחפשת!!!

לגיל 4-5 שיהיה צנוע ולא קצר..

לא חיפשתי לגיל הזה, התכוונתי לחצאיות בשבילי ובשביל נערות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1422526:
לא הצלחתי להוסיף לסל, הם כותבים לי שברגע שיהיה מוכן למכירה אני אקבל הודעה.

תוכלי לומר לי איך עשית?

את ניסית להוסיף לסל את הדילים שנמכרים באותו יום בכל שעה מבצעים אחרים - לכן הם לא נכנסים לסל אלא רק יודיעו לך כשהדיל מתחיל... ותחלמי שתספיקי לקנות:rolleyes:
כל שאר המוצרים תכנסי לתפריט הרגיל ותראי את ההצעות וההנחות;)

• הוסף לסימניות
עיצה מקצועית!:)
אם מצאת מוצר ב50 אחוז הנחה - הכנסי לחנות של המוכר ותראי אם יש שם עוד מבצעים כאלו;)

• הוסף לסימניות
נו, תנדבי לנו לדוגמא חצאית אחת שמצאת.....

• הוסף לסימניות
באמת חצאיות יפות אבל מה עושים עם אורך כזה?

• הוסף לסימניות
קונים 2 חצאיות ומאריכים
זה מה שעושים בארץ, ולוקחים 400 ש"ח

• הוסף לסימניות
:cool: נשמע מסובך

• הוסף לסימניות
קונים לילדות ומצרים בהיקף
קצת פשוט מלהאריך

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;1422925:
וזה לא נראה מוזר?

תבדקי בחנויות, זה מה שעושים, יש חצאיות ב300-400 ש"ח עם תפר באמצע החצאית
מישהיא סיפרה לי שהייתה בחנות יוקרתית וראתה את החצאית פסים שחור לבן , בדיוק כמו מאליאקספרס (עם תפר לרוחב) נכנסה מישהיא ושאלה את המוכרת כמה היא עולה, המוכרת ענתה 400 , ההיא צעקה עליה "את לא מתביישת, קניתי אותו דבר באליאקספרס..."
המוכרת הסמיקה וענתה "לפחות אל תגידי את זה בקול..."

• הוסף לסימניות
הצעה ידידותית שלי:
תזמינו תחפושות עכשו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1423012:
מה האורך שלהם? אני רוצה לבת שלי בת 14 לא נמוכה...

אמורה להיות טבלת מידות לכל חצאית
לא נראה לי שיתאים לה לאורך, זה מאוד קצר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני רוצה לעשות חופשה בסיני אחרי פסח, אשמח אם מישהו היה שם בחודש האחרון ויודע מה המצב, האם נעים להסתובב, וגם האם מסתובבים ישראלים בסיני, בדהב ונואיבה, (או שפחות בגלל המלחמה עם איראן).

מי שרק נסע לטיסה משארם, או חזר דרך סיני זה לא רלוונטי לדיון, כי יש הבדל משמעותי ביחס לתיירים ובהתנהלות בין שארם לבין דהב ונואיבה ואזורי התיירות.

אשמח מי שיודע והיה או שמעודכן במצב, שיעדכן. יש קבוצה בפיסבוק של אוהבי סיני, ששם ככל הנראה מעודכן יותר, אבל אין לי גישה אליה, אשמח גם אם מישהו יודע אם מעודכן שם משהו חשוב בנושא שיעדכן אותי.

שימו לב - האשכול לא מדבר מבחינה תורנית הלכתית או ערכית, אלא מצד היציאה עצמה האם היא נחמדה ובטוחה עכשיו.

אני הייתי שם לפני חצי שנה ומאוד נהניתי, אני אבל חושש כי כשהייתי זה היה עמוק בהפסקת אש בעזה והישראלים התחילו לחזור, ובמלחמה עכשיו אני אשמח למידע מה המצב שם. א- האם נעים בנואיבה ודהב ואין אנטישמיות. ב- האם יש שם ישראלים.

ראיתי שיש אשכול נוסף שמתעסק בזה, אבל הוא היה נראה לא מעודכן ולא רלוונטי, אז פתחתי כאן.

תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה