יש כאן מישהי שמתכננת לקנות בסייל של אליאקספרס ב-11.11?

נכתב ע"י chyz;1424911:
מי יכולה לעזור?

סיימתי הזמנה (מכמה חנויות יחד) שהגיעה ל-70 דולר והיה לי קופון של 10 דולר הנחה על קניה של 69,
הכנסתי אותו והכל היה נראה בסדר, לאחר שהתבצע התשלום, ראיתי שלא ירדה ההנחה של הקופון.
אני לא רואה שיש עם מי לדבר, כי זה לא שייך לחנות מסויימת, אלא קופון של האתר עצמו.
אפשר לומר שהתאכזבתי.

גם לי זה קרה ואז ביטלתי מהר את ההזמנה. והחזרתי שוב אחד אחד לסל ואז זה הצליח בצורה הבאה:
את הולכת למקום ששם הקופונים שלך מרוכזים -my coupons ובוחרת ליד הקופון שאת רוצה לממש את האופציה use now בדף אליו את מגיעה את נכנסת לסל שלך. (אני דאגתי שיהיו בו כעת רק מוצרים שערכם יחד מגיע ל- 70$ ואז לוחצת buy all (לקנות הכל) בעמ' הבא יש לך למטה, ליד המחיר לבחור לממש קופון של אליאקספרס ואת בוחרת את הקופון המתאים ורואה שירד לך 10$ במחיר ורק אז מאשרת את הקניה וממשיכה לתשלום!
בהצלחה!

יש לי סל עם הרבה מאוד מוצרים. שכמובן לא את כולם אני רוצה לקנות.
איך קונה יחד רק מה שאני רוצה עכשיו?

נכתב ע"י רותי בן שימול;1424958:

תודה רבה
סלחו לי שאני חופשת עם כל כך הרבה שאלות
כשכתוב למטה קבלו קופון 2$ אני לוחצת על זה והוא כותב לי תזכיר לי לפני הקניה משו כזה
מזה אומר איך אני משתמשת בזה אח''כ?

אני בצעתי הזמנה והכנסתי את הפרטים של הויזה. אח"כ הגיעה אלי הודעה במייל שההזמנה לא בוצעה כי לא שלתי משהו כזה
קרה לכם/ן מה אני אמורה לעשות

נכתב ע"י רותי בן שימול;1424951:
לא נראה לי.
כי את אמנם משלמת את הקניה כולה לאליאקספרס אבל כשזה מגיע לארץ, כל חבילה ממוכר מסויים מגיעה בנפרד.

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה.

הי למנוסות-
האם זה צודק??

ומה עם מחלקים את הקניות לחלקים?

שמנה לב!!!!
לפני הלחיצה על הקניה הוכנס בקרה מפני האקרים של אותיות שיש להקיש
אם לא מקישים אותם לא בטוח שההזמנה תתבצע....

עשיתי הזמנה, השתמשתי עם קופון, הכל היה בסדר, הכרטיס לא עבר, אני רוצה עכשיו לעשות מחדש אבל הוא לא נותן לי קופון, פספסתי?

נכתב ע"י יוני רז;1425030:
שמנה לב!!!!
לפני הלחיצה על הקניה הוכנס בקרה מפני האקרים של אותיות שיש להקיש
אם לא מקישים אותם לא בטוח שההזמנה תתבצע....

עשיתי עכשיו קניה ללא הקשת שורת האותיות ובכל זאת קיבלתי הודעה במייל שהקניה בוצעה בהצלחה...

נכתב ע"י רותי בן שימול;1424951:
לא נראה לי.
כי את אמנם משלמת את הקניה כולה לאליאקספרס אבל כשזה מגיע לארץ, כל חבילה ממוכר מסויים מגיעה בנפרד.

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה.

צודקת!

אפשר לשלם באמריקן אקספרס?
?????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני רוצה לעשות חופשה בסיני אחרי פסח, אשמח אם מישהו היה שם בחודש האחרון ויודע מה המצב, האם נעים להסתובב, וגם האם מסתובבים ישראלים בסיני, בדהב ונואיבה, (או שפחות בגלל המלחמה עם איראן).

מי שרק נסע לטיסה משארם, או חזר דרך סיני זה לא רלוונטי לדיון, כי יש הבדל משמעותי ביחס לתיירים ובהתנהלות בין שארם לבין דהב ונואיבה ואזורי התיירות.

אשמח מי שיודע והיה או שמעודכן במצב, שיעדכן. יש קבוצה בפיסבוק של אוהבי סיני, ששם ככל הנראה מעודכן יותר, אבל אין לי גישה אליה, אשמח גם אם מישהו יודע אם מעודכן שם משהו חשוב בנושא שיעדכן אותי.

שימו לב - האשכול לא מדבר מבחינה תורנית הלכתית או ערכית, אלא מצד היציאה עצמה האם היא נחמדה ובטוחה עכשיו.

אני הייתי שם לפני חצי שנה ומאוד נהניתי, אני אבל חושש כי כשהייתי זה היה עמוק בהפסקת אש בעזה והישראלים התחילו לחזור, ובמלחמה עכשיו אני אשמח למידע מה המצב שם. א- האם נעים בנואיבה ודהב ואין אנטישמיות. ב- האם יש שם ישראלים.

ראיתי שיש אשכול נוסף שמתעסק בזה, אבל הוא היה נראה לא מעודכן ולא רלוונטי, אז פתחתי כאן.

תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה