כללי יש כאן מישהן שמבין בהתקנת CS4/CS3?

• הוסף לסימניות
התקנתי את ה CS4, זה מחק לי את האקרובט 8, אבל לא הצליח להתקין את האקרובט 9. כל מה שהתמיכה יכולים לייעץ לי זה להסיר את ה CS3, אבל אני לא רוצהל עשות זאת. יש לי הרבה דברים מותקנים שם שייקח לי זמן [שאין לי] להתקין מחדש, וגם בפעם האחרונה ששמעתי להם ועשיתי זאת, הם היו צריכים לעזור לי לסדר את האינדיזיין, הפוטושופ והאילוסטרייטור [שעד היום הוא לא מזהה לי פונטים].

אני לא רוצה לבזבז שבוע עבודה.

כרגע אני תקועה בלי אקרובט ולא יכולה לשלוח עבודות לדפוס.

הסרתי את ה CS4 עם ה cleansweep מתוך מחשבה להתקין מחדש את האקרובט 8 לפחות, אבל בהתקנה מחודשת זה עדיין מחפש דיסק של CS4.

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות מבלי להצטרך להסיר את ה CS3? חוץ מלזנוח את המקצוע הזה שרק גורם לי לעוגמת נפש בגלל התוכנות האלה בעיקר שעולות הון כסף ואף פעם לא עובדות כמו שצריך בלי לקרוס והתמיכה לא מצליחים לעזור עד הסוף.

• הוסף לסימניות
לזנוח את המקצוע זה משהו שאני שוקל אותו מידי פעם בפעם במהלך 8 השנים האחרונות.
זה רעיון לא רע. ;)

עכשיו ברצינות, אני מבין את התסכול שלך. אני חושב שהתמיכה צודקים ואין מנוס מלהסיר את CS3 יש לא מעט כאבי ראש שקשורים להתקנות של אדובי. הם עובדים על זה כל הזמן אבל זה לא פשוט.

אולי יהיה לך עדיף להביא טכנאי ולבדוק איתו מראש אם הוא מוכן להתחייב להצלחה בהתקנת התוכנות הנדרשות ושהוא יתעסק עם כל הבלגן הזה. וגם יתמודד עם התמיכה של קוויקסופט/אדובי

• הוסף לסימניות
הסרתי את ה CS3 לגמרי. הסרתי את ה CS4. הוא לא הסיר ספריות, ולא איפשר הסרה נוספת. האופציה לא עלתה שוב.

בכל אופן, למרות ההסרה, ולמרות שהתקנתי את ה CS3 ללא האקרובט עדיין מסרב להתקין את האקרובט.

מה עושים?
חשבתי שמומחי אדובי כותבים פה.
איפה הם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;283840:
הסרתי את ה CS3 לגמרי. הסרתי את ה CS4. הוא לא הסיר ספריות, ולא איפשר הסרה נוספת. האופציה לא עלתה שוב.

בכל אופן, למרות ההסרה, ולמרות שהתקנתי את ה CS3 ללא האקרובט עדיין מסרב להתקין את האקרובט.

מה עושים?
חשבתי שמומחי אדובי כותבים פה.
איפה הם?
תשלחי לי מייל. אני אשתדל לתת עזרה טלפונית...

• הוסף לסימניות
נשמע שנתקלת באחד מסיוטי ההתקנה הידועים של אדובי.
ככל הנראה עקבות של ההתקנה הקודמת מונעים ממך את האפשרות להתחיל בהתקנה חדשה.

יש כלי הסרת התקנות קודמות של אדובי cs3 אפשר למצוא אותו כאן:
http://www.adobe.com/support/contact/cs3clean.html
(הורדה ישירה: http://download.macromedia.com/pub/creativesuite/script/3/wincs3clean.zip)

לפני שמריצים אותו חייבים להתקין את כלי Windows Installer CleanUp Utility שאפשר להוריד מכאן:
http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe

כשמריצים את סקריפט הניקוי, יש בשלב מסויים אפשרות לבחור את רמת הניקוי הרצויה 1 או 2
הסוד הוא שיש עוד שתי רמות ניסתרות.
רצוי לבחור 4 ואז זה מסיר כל זכר להתקנה קודמת.
(לפעמים צריך להריץ פעמיים)

זה עסק קצת למתקדמים אז אם את לא יודעת מה אני מקשקש, עדיף שתמצאי מישהו יותר משופשף ותפני אותו להודעה הזו

• הוסף לסימניות
אני אישית התקנתי את הCS4 בכונן אחר (לא ב C שבו מותקן ה - ׂCS3 ) ואין לי שום בעיה.
מקווה שעזרתי..

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לכונן אלא למע' ההפעלה

• הוסף לסימניות
טוב, הסרתי שוב הכל עד הסוף, התקנתי רק את ה CS3, הצליח להתקין עם אקרובט 8, אחר כך, התקנתי את ה CS4 ללא האקרובט. אני חושבת שמגיע לי כסף חזרה על תוכנה שאני לא מצליחה להתקין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;283883:
כשמריצים את סקריפט הניקוי, יש בשלב מסויים אפשרות לבחור את רמת הניקוי הרצויה 1 או 2
הסוד הוא שיש עוד שתי רמות ניסתרות.
רצוי לבחור 4 ואז זה מסיר כל זכר להתקנה קודמת.
(לפעמים צריך להריץ פעמיים)

זה עסק קצת למתקדמים אז אם את לא יודעת מה אני מקשקש, עדיף שתמצאי מישהו יותר משופשף ותפני אותו להודעה הזו
לא יודעת על אופציה 4, אבל השתמשתי באופציה 3
מה שכן, בהסרה של ה CS4 בסקריפט של CS4 במיוחד, הוא נתן 4 אופציות. הרביעית CS4, אחרי הפעם הראשונה הוא לא איפשר לנקות שוב, למרות שהספריות ב C נשארו.

סתם בלגאן.

בסוף הסרתי אותו באמת עם אופציה 3 של הסקריפט ל CS3
לא ידעתי על 4

• הוסף לסימניות
ספריות זה לא מפריע לאף אחד.
מה שמפריע זה קבצים עם הגדרות שמורות ורישומים ברג'יסטרי

אני מבין שבסוף הסתדר הכל, כן?

• הוסף לסימניות
הסתדר עם אקרובט 8 ולא החדש 9
וספריות מעיד על כך ש"לא" הכל הוסר.
לזה התכונתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה