- הוסף לסימניות
התקנתי את ה CS4, זה מחק לי את האקרובט 8, אבל לא הצליח להתקין את האקרובט 9. כל מה שהתמיכה יכולים לייעץ לי זה להסיר את ה CS3, אבל אני לא רוצהל עשות זאת. יש לי הרבה דברים מותקנים שם שייקח לי זמן [שאין לי] להתקין מחדש, וגם בפעם האחרונה ששמעתי להם ועשיתי זאת, הם היו צריכים לעזור לי לסדר את האינדיזיין, הפוטושופ והאילוסטרייטור [שעד היום הוא לא מזהה לי פונטים].
אני לא רוצה לבזבז שבוע עבודה.
כרגע אני תקועה בלי אקרובט ולא יכולה לשלוח עבודות לדפוס.
הסרתי את ה CS4 עם ה cleansweep מתוך מחשבה להתקין מחדש את האקרובט 8 לפחות, אבל בהתקנה מחודשת זה עדיין מחפש דיסק של CS4.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות מבלי להצטרך להסיר את ה CS3? חוץ מלזנוח את המקצוע הזה שרק גורם לי לעוגמת נפש בגלל התוכנות האלה בעיקר שעולות הון כסף ואף פעם לא עובדות כמו שצריך בלי לקרוס והתמיכה לא מצליחים לעזור עד הסוף.
אני לא רוצה לבזבז שבוע עבודה.
כרגע אני תקועה בלי אקרובט ולא יכולה לשלוח עבודות לדפוס.
הסרתי את ה CS4 עם ה cleansweep מתוך מחשבה להתקין מחדש את האקרובט 8 לפחות, אבל בהתקנה מחודשת זה עדיין מחפש דיסק של CS4.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות מבלי להצטרך להסיר את ה CS3? חוץ מלזנוח את המקצוע הזה שרק גורם לי לעוגמת נפש בגלל התוכנות האלה בעיקר שעולות הון כסף ואף פעם לא עובדות כמו שצריך בלי לקרוס והתמיכה לא מצליחים לעזור עד הסוף.
הנושאים החמים