יש כאן מקצוען במדפסות ?

• הוסף לסימניות
אנחנו צריכים :
מדפסת ש/ל להדפסה ישירות ממחשב [לא משולב פקס סורק וכאלה]
גודל נייר A4
עובי נייר כ - 180 גר'
מגש לנייר גדול ככל האפשר
אם הדפסה מבייפס - אז כזה שיכול להכיל כמות נייר גדולה ולא רק כמה עשרות
נפת חודשי - בערך 7000 הדפסות

בהדפסות האלה אנחנו יכולים לוותר על איכות אבל לא יכולים לוותר על מהירות - אמינות - ועלות הדפסה נמוכה ככל האפשר.

מכירים מכשיר כזה ?

• הוסף לסימניות
תקני מדפסת לייזר שיש לו תואמים איכותיים.
כמו למשל ברד'ר Brother MFC-L2700DW שיש לו טונרים תואמים גדולים (XL) שמתאימים ל2600 דפים, במחיר אפס (כ-40 ש"ח ל-2600 דף) וגם הדפסה אלחוטית (כיתרון).

מחירים מבדיקה בזאפ, בכדי לחסוך לך זמן:
מדפסת:
683 ש"ח.
http://www.printerdeal.co.il/items/1208034#techDetailsAName

טונר תואם:
39 ש"ח:
http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=551&pid=35008

• הוסף לסימניות
כאן אמרו לי שאתם מקצוענים ונדיבים -
גם לחסוך לי זמן זה כבר מעבר - אז תודה רבה.

השאלה אם מדפסת כזאת מיועדת לכמות הדפסה כזאת בחודש
והאם היא "מושכת" נייר 180 גר' בלי תקיעות.

• הוסף לסימניות
כאן אמרו לי שאתם מקצוענים ונדיבים -
גם לחסוך לי זמן זה כבר מעבר - אז תודה רבה.

השאלה אם מדפסת כזאת מיועדת לכמות הדפסה כזאת בחודש
והאם היא "מושכת" נייר 180 גר' בלי תקיעות.
המדפסת הזו היא טובה בהחלט. על אף שרשמית היא מיועדת ל2000 דף בחודש.
אם תרצו להשקיע יותר במדפסת שרשמית מיועדת לכמות כזו, נסו לחפש מדפסות עם אותו טונר / טונר דומה, שיש לו תואמים במחירים כאלה. (עיקר הכסף בסוף זה הטונרים).
אם יהיה לי זמן אנסה לחפש יותר מאוחר.

ותודה על הקומפלימנטים.

• הוסף לסימניות
ותודה על הקומפלימנטים.
הבנתי שאתה מקבל אותם ביושר רב -

בכל אופן היום נפל לידי קטלוג המדפסות של ברדר לשנת 2017 -
אני יעיין בו ויעדכן.
דבר נוסף שלא ידעתי שלעבודות בסדרי גודל גדולים ברדר מאוד מומלצים.

• הוסף לסימניות
הבנתי שאתה מקבל אותם ביושר רב -

בכל אופן היום נפל לידי קטלוג המדפסות של ברדר לשנת 2017 -
אני יעיין בו ויעדכן.
דבר נוסף שלא ידעתי שלעבודות בסדרי גודל גדולים ברדר מאוד מומלצים.
ממש אין ענין לקנות את המילה האחרונה. בפרט לא במדפסות ובפרט לא בברדר, היות שהם תמיד נשארים פלוס מינוס עם אותם טונרים כך שאין סיבה שבעוד שנתיים הטונרים הללו כבר לא יימכרו או יעלו יותר. מאד מומלץ לקרוא פידבקים של אחרים על המדפסות.
HP היו בעבר החברה מספר 1 והם כבר מזמן לא. היות שגם אחרי שהמדפסות שלהם נהיו יותר ויותר 'משחקיים', עדיין השירות שלהם היה שווה את זה.
היום חלק גדול מאד מהשירותים עולים כסף!! (כן, מתקשרים לטלפון לקבל שירותים מסוימים צריך לשלם 50+ ש"ח בכדי לקבל שירות), והם גם מאד נלחמים בתופעת ה'טונרים התואמים', מה שברדר בינתיים לא עושים.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול..

אני מחפשת דחוף מדפסת טובה צבעונית שמדפיסה A3 ויש לה WIFI
מה מומלץ???

• הוסף לסימניות
ממש אין ענין לקנות את המילה האחרונה. בפרט לא במדפסות ובפרט לא בברדר, היות שהם תמיד נשארים פלוס מינוס עם אותם טונרים כך שאין סיבה שבעוד שנתיים הטונרים הללו כבר לא יימכרו או יעלו יותר. מאד מומלץ לקרוא פידבקים של אחרים על המדפסות.
HP היו בעבר החברה מספר 1 והם כבר מזמן לא. היות שגם אחרי שהמדפסות שלהם נהיו יותר ויותר 'משחקיים', עדיין השירות שלהם היה שווה את זה.
היום חלק גדול מאד מהשירותים עולים כסף!! (כן, מתקשרים לטלפון לקבל שירותים מסוימים צריך לשלם 50+ ש"ח בכדי לקבל שירות), והם גם מאד נלחמים בתופעת ה'טונרים התואמים', מה שברדר בינתיים לא עושים.
הדברים - דברים של טעם
כי תמיד חשבתי שצריך לשאוף למודל האחרון - בכל דבר שרוכשים בכל תחום.
אבל בכל זאת -
בקטלוג של יבואן יש פרטים שבדרך הטבע אין לנו מידע עליהם כמו הדברים שלי כן חשובים -
1. עובי נייר שהמכונה מסוגלת למשוך
2. מהירות הדפסה
4. גודל הטונר - אומר בכל כמה הדפסות יש להחליפו
5. והקריטי - כמה נייר נכנס במחסנית הנייר [מכיוון שמדובר בבריסטול שהוא פי 2.5 עבה מנייר צילום רגיל יוצא שאם במחסנית יש מקום ל - 250 דף אני מקבלת רק טיפונת מעל מאה דף]
6. בקטלוג יש לכל דגם "אביזרים נוספים" כמו מגש נייר ל - 500 או ל - 750 דף שזה יתרון אם כי מחיר התוספות מתקרב למחיר המדפסת - אז אולי נקנה 2 שיעבדו במקביל :)

• הוסף לסימניות
יש לי את המכונה הזו. Brother 2700DW
מרוצה ממנה עד הגג. מהירות, איכות! והכי זולה בטונר - גרושים!
אבל- לא בטוחה שהיא תחזיק מעמד אם ההדפסות זה רק על בריסטולים. כי התוף לדעתי קצת רגיש ומספיק שפעם/ פעמיים בריסטול יגע בתוף והוא נהרס- (יראה סימן/לא יודפס באותו מקום).

• הוסף לסימניות
הדברים - דברים של טעם
כי תמיד חשבתי שצריך לשאוף למודל האחרון - בכל דבר שרוכשים בכל תחום.
אבל בכל זאת -
בקטלוג של יבואן יש פרטים שבדרך הטבע אין לנו מידע עליהם כמו הדברים שלי כן חשובים -
1. עובי נייר שהמכונה מסוגלת למשוך
2. מהירות הדפסה
4. גודל הטונר - אומר בכל כמה הדפסות יש להחליפו
5. והקריטי - כמה נייר נכנס במחסנית הנייר [מכיוון שמדובר בבריסטול שהוא פי 2.5 עבה מנייר צילום רגיל יוצא שאם במחסנית יש מקום ל - 250 דף אני מקבלת רק טיפונת מעל מאה דף]
6. בקטלוג יש לכל דגם "אביזרים נוספים" כמו מגש נייר ל - 500 או ל - 750 דף שזה יתרון אם כי מחיר התוספות מתקרב למחיר המדפסת - אז אולי נקנה 2 שיעבדו במקביל :)
ראשית, במחשבים וכדו', אני כן חושב שכדאי ללכת על החדשים יותר, לאו דוקא על המילה האחרונה, מותר לתת לאנשים אחרים להיות ה'שפני ניסיון', לא אני ולא הלקוחות שלי אמורים להיות שפני ניסיון (זה נכון בעיקר במערכות הפעלה שלא פעם ולא פעמיים יש עדכונים קריטיים יחסית אפילו חודשיים ויותר אחרי ההפצה הרשמית; וזה נכון גם ביחס למשקל של מחשבים ניידים שיורדים כל הזמן ביחס לאיכות המחשב עצמו וכו' וכו'), אבל כפי שכתבתי, במדפסות, היות שלא מעניין את אף אחד בדיוק כמה המדפסת שוקלת, וגם אם ייקח עוד וואט לשעה מהחשמל לא יהיה סוף העולם, מה שחשוב זה איכות ההדפסה וכמה זמן המדפסת מחזיקה, אז אין עניין ללכת על המילה האחרונה.
בקשר לכל המידע שאת רואה בקטלוגים למיניהם- באינטרנט יש הרבה יותר מידע באתר החברה עצמה, עוד יותר מידע מהקטלוג. ושוב- מידע של אנשים. (מצאתי כבר פעם טעות באתר של חברה גדולה ומוכרת בקשר לאיכות הסריקה של מדפסת מסוימת- מדפסת משולבת- וזה היה נתון חשוב מאד לאותו לקוח ששכמעט וקנה את המדפסת ואמרתי לו שלדעתי זו טעות, והוא התקשר לשירות של החברה בארץ ואמרו לו שזה אכן טעות).

בכל מקרה, מההודעה האחרונה הבנתי משהו שלא ממש הבנתי בהתחלה, וגם @pinati הוסיפה לי להבין כך, שעיקר העבודה אצלכם זה עם דפים עבים יותר.
אם זה נכון, לדעתי שווה לכם להשקיע במדפסת שאמורה להתמודד רשמית עם דברים כאלה. אם לא המדפסות הביתיות הרגילות יעשו לכם בעיות כל שני וחמישי (וכמובן שהבעיות יתחילו מיד אחרי שהאחריות תיגמר...).

• הוסף לסימניות
שיתוף -
קנינו לבסוף את המדפסת הזאת -
המחיר ביום האחרון של 2017 היה מצוין -
היא מגיע עם טונר ראשוני של 25.000 הדפסות
מדפיסה על בריסטול בקלות
מחסנית נייר של 500 דף
מהירות מטורפת מעל 60 לדקה.

היום הדפיסו בה לראשונה כמה אלפי העתקים - נראה קנייה מעולה.
אז תודה לכל העוזרים כאן ובאישי.
מדפסת לייזר Lexmark MS811DN

38056418c.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה