כללי יש כאן משהו צדיק שמנוי לשאטרסטוק ומוכן לעזור????

• הוסף לסימניות
אני צריכה באופן דחוף ממש את התמונות הבאות:
חסד עצום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה מראש לנענים.

קבצים מצורפים

• stock-photo-seamless-pattern-of-flowers-162825752.jpg
    KB 98 · צפיות: 8
  • stock-photo-seamless-pattern-of-beautiful-flowers-b-228146371.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 12
  • stock-photo-seamless-pattern-watercolor-bouquets-beautiful-bouquet-pattern-watercolor-handmade-i.jpg
    KB 80.5 · צפיות: 9
  • stock-photo-seamless-rococo-pattern-bouquets-beautiful-bouquet-pattern-watercolor-handmade-rococ.jpg
    KB 103.6 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן?
זה ממש דחוף...

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב...
זה ממש ממש דחוף לי, אפילו רק אחת מהתמונות
162825752
228146371
234050590
234163393

חסד עצום ביותר! אני תקועה כבר שבוע באמצע עבודה.

• הוסף לסימניות
ושוב אני מקפיצה
יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
יעזור לך דומה?

• הוסף לסימניות
היה מישהו אתמול ששם פוסט על זה שיש לו 6 תמונות ספייר שהוא לא צריך ויכול להוריד למי שיירצה בשעות הערב/לילה. תנסי לחפש אותו...

• הוסף לסימניות
בבקשה..

קבצים מצורפים

• shutterstock_72498589.jpg
    KB 772.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• shutterstock_56057092.jpg
    2.4 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להבין פעם אחת ולתמיד איך זה עובד... (אלו שמעלים לכאן תמונות משאטר...)
כמו שאני מבינה:
מישהו קונה מנוי ויש לו מכסת הורדה ביום/בחודש,
הוא זה שרכש את המנוי ולו יש את רשיון השמוש?
עד כאן נכון?

הלאה...
לפעמים הוא לא זקוק לכל כמות התמונות שרכש, בתוך מסגרת הזמן הקצובה,
אז הוא יכול להוריד סתם תמונות שנראה לו שיצטרך אי פעם,
ויש כאלו שמציעים שיעשו טובה ויורידו לאחרים...
עד כאן הבנתי נכון?

אז אם אני מבינה נכון "עושי הטובה" כשהעבירו את התמונה לשימושו של מישהו אחר, אסור להם להשתמש בזה בעצמם (חוקית וכנראה גם הלכתית) הרי הם שלמו על הורדה/שימוש ע"י "משתמש אחד" כביכול...

יוצא מזה ש:
א. נראה לי לא הוגן לבקש זאת בחינם, הרי הבנאדם שילם על כמות תמונות שהוא יוכל להשתמש איתם וברגע שהוא "מחלק" אותן הוא כבר לא יכול להשתמש בהן בעצמו!!!

ודבר שני נראה לי ממש אסור להעלות את התמונות לכאן לפורום, כך שכל משתתפי הפורום יכולים להוריד ולהשתמש בזה להנאתם ולהיכשל בגזל גמור!

אם יש טעות באחת מ"הנחות היסוד" שכתבתי, אשמח מאד שתתקנו אותיי ותסבירו לי אחת ולתמיד איך זה אכן עובד באופן חוקי הדבר הזה של הורדת תמונות ע"י מישהו אחד ש"מחלק" לאחרים.

ואם אין טעות במה שכתבתי...
אז מה פשר הדבר ש"חלוקת התמונות" הזו ל"כלל חבר הפורום" מתבצעת דבר יום ביומו?

• הוסף לסימניות
אני שאלתי רב
על הנושא הזה.
ושכל אחד יעשה מה שהרב שלו אומר.
ואם את רוצה לדעת מה הרב ענה לי תפני באישי.
זה לא כמו שאת חושת שזה איסור גזל חמור וכו'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה