יש כאן משהי שיש לה חברה ב'קשר יהודי'???

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש כאן נשים שיש להן חברותא ב'קשר יהודי' אשמח לשמוע טיפים ועצות מנסיון, קיבלתי משהי ואני אמורה היום ליצור איתה קשר, מי שיכולה לעזור לי ולספר מנסיון, אני קצת בלחץ מהפעם הראשונה, שהכל יזרום. ושיהיה לשתינו תחושה טובה ונעימה, ובעיקר חיבור.

• הוסף לסימניות
תשוחחי טבעי, אל תנסי להציג מה שאת לא, ואל תחפשי מקומות ליפות עובדות קיימות. אם תהיה ביניכן כימיה - הקשר ימשך ויהיה פורה, מועיל ומקדם. ואם לא - יחפשו עבורך מישהי אחרת באירגון.

• הוסף לסימניות
ברור שאני צריכה להיות טבעית, ולא חשבתי להציג את מי שאני לא, כי אחרת לא הייתי נכנסת לזה.
אבל תמיד אפשר לשמוע מנסיון של אחרים.

• הוסף לסימניות
אני מקנאה בך
הרבה הצלחה ושתזכי לקרב אותה ואת כל בני ביתה
כמה זמן לקח מאז שפנית אליהם עד שחיברו אליך חברותא?
אני מתלבטת אם לקחת על עצמי כזה דבר...

• הוסף לסימניות
נכון, לדעת שאם מתחילים - זה מחייב ודורש עקביות והתמדה.
לביתי הבכורה (8 ילדים קטנים, מחנכת בסמינר ועוד) יש חברה 6 שנים בערך כתוצאה מ"קשר יהודי" קיבוצניקית רחוקה לחלוטין שחזרה בתשובה, ילדה לאחרונה בת "טהורה"... ומשפחתה בעיקבותיה. הידידות ביניהן היא קשר שאי אפשר לתאר, בשביל שתיהן זהו הקשר החזק ביותר בחייהן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;668236:
אני מקנאה בך
הרבה הצלחה ושתזכי לקרב אותה ואת כל בני ביתה
כמה זמן לקח מאז שפנית אליהם עד שחיברו אליך חברותא?
אני מתלבטת אם לקחת על עצמי כזה דבר...

פנו אלי בתחילה מחברותא, בהמלצת חברה, לפני כ4 חודשים ועד עכשיו לא חזרו אלי, אחר כך פניתי לקשר יהודי דרך האתר, ואחרי שבוע התקשרו ולא הייתי, אז נתנו למשהי אחרת עכשיו עבר עוד איזה שבועיים, ושידכו לי חדשה.

בענין של לקרב אותה ואת כל בני ביתה, אני בכלל לא באה בגישה שאני הולכת להחזיר אותה בתשובה ולעשות ממנה רבנית דגולה, אני באה בגישה שאפילו אם היא תקיים מצוה אחת קטנה בזכותי זה היה שווה, ואני בטוחה שזה יחזק גם אותי, בעז"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;668366:
פנו אלי בתחילה מחברותא, בהמלצת חברה, לפני כ4 חודשים ועד עכשיו לא חזרו אלי, אחר כך פניתי לקשר יהודי דרך האתר, ואחרי שבוע התקשרו ולא הייתי, אז נתנו למשהי אחרת עכשיו עבר עוד איזה שבועיים, ושידכו לי חדשה.

בענין של לקרב אותה ואת כל בני ביתה, אני בכלל לא באה בגישה שאני הולכת להחזיר אותה בתשובה ולעשות ממנה רבנית דגולה, אני באה בגישה שאפילו אם היא תקיים מצוה אחת קטנה בזכותי זה היה שווה, ואני בטוחה שזה יחזק גם אותי, בעז"ה

אם זו הגישה אני בטוח שתצליחי
מי שבא בגישה של להחזיר בתשובה הצד השני מרגיש את הלחץ וחש מאוים וזה רק מרתיע

• הוסף לסימניות
כשאני שומעת רעיון יפה/ אקטואלי אני שמה לי אותו ב"קופסא" וכשאני מדברת עם החברה שלי אני משתפת אותה... הרבה פעמים זה גולש לדיון והעמקה בכל מני נושאים.

יש כאלו שיעדיפו ללמוד משהו יחד, כל אחת והזרימה שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה