whatsapp יש כאן עוד מתמודדים עם וואצאפ ווב של נטפרי? עזרה דחוף!

מה את רואה כשאת לוחצת על זה?

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה וואטסאפ.PNG
    ‏‏לכידה וואטסאפ.PNG
    KB 185.5 · צפיות: 35

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה וואטסאפ 22.PNG
    ‏‏לכידה וואטסאפ 22.PNG
    KB 78.9 · צפיות: 35
אפשר פשוט לשנות את התאריך באמילטור ליום לפני העדכון ואז האפליקציה נפתחת כרגיל.
ואו תודה רבה חבל שרק עכשיו ראיתי את ההתכתבות על הנושא הזה! אני שוברת את הראש מה לעשות והנה יש פתרון פשוט וקל!!
תודה תודה

משתמשים בWWIN 11 יכולים להתקין את האפליקציה על WSA ללא אימולטורים חיצוניים.

סליחה על הבורות מה הכתבה הזו מסבירה בעצם
שאין יותר וואצאפ בנטפרי או שהוואצאפ יהיה יותר טוב בנטפרי?

סליחה על הבורות מה הכתבה הזו מסבירה בעצם
שאין יותר וואצאפ בנטפרי או שהוואצאפ יהיה יותר טוב בנטפרי?
שאם אתם התקנתם את האפליקציה בווינדוס WSA ולא באמילטור כגון LDPLYER וכו, אז זה יגמר בעוד שנה ומשהו.

משהו נתקל בבעיה שהוואצאפ ווב פותח דף אינטרנט ריק?
(כלומר נפתח דף לבן חלק ואין בו כלום...)

1711056408843.png

@HMB

באמת זה נפתח בדפדפן של EDGE , אבל לאחר סגירה ופתיחה מחדש שוב לא נפתח לא בכרום ולא ב- EDGE.

זה קשור לנטפרי???

בנוסף באמולטר (ldplayer) כל פעם כשאני נכנסת אני מקבלת הודעה שיש בעיה עם התאריך שמתאריך 3 במרץ יש בעיה וצריך לבצע התקנה. ואז אני צריכה לבצע הגדרה ידנית של התאריך, כמו שמוגדר באשכול זה למעלה....
יש דרך להגדיר את התאריך שישמר ושלא אצטרך כל פעם להגדיר מחדש?

@HMB

באמת זה נפתח בדפדפן של EDGE , אבל לאחר סגירה ופתיחה מחדש שוב לא נפתח לא בכרום ולא ב- EDGE.

זה קשור לנטפרי???

בנוסף באמולטר (ldplayer) כל פעם כשאני נכנסת אני מקבלת הודעה שיש בעיה עם התאריך שמתאריך 3 במרץ יש בעיה וצריך לבצע התקנה. ואז אני צריכה לבצע הגדרה ידנית של התאריך, כמו שמוגדר באשכול זה למעלה....
יש דרך להגדיר את התאריך שישמר ושלא אצטרך כל פעם להגדיר מחדש?
אני באותו סרט.
מה זה אמולטור שמדברים פה. לא מבין בזה.
הסבירו לי למחוק נתונים זה באמת עזר אבל כל יציאה צריך מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה