whatsapp יש כאן עוד מתמודדים עם וואצאפ ווב של נטפרי? עזרה דחוף!

אני באתרוג כבר כמה שנים, אבל את הווצאפ עשיתי בחודש האחרון, אחרי שהם חסמו את האימולטורים.
כלומר?
הם שלחו לכם מדריך התחברות?
איך התחברתם בלי אימולטור?

כלומר?
הם שלחו לכם מדריך התחברות?
איך התחברתם בלי אימולטור?
לא.
הם חסמו את האימולטורים והשתמשתי באימולטור של ווינדוס, שאותו הם לא חסמו לפי המדריך שצירפתי בהודעה למעלה.

אצלי הווטסאפ בנטפרי עובד מעולה, איך יכול להיות?

איך באמת?
הוא לא מבקש ממך עדכונים כל חודש?

איזה עדכונים?
מתקינים פעם אחת והכל עובד חלק.
(אתרוג)

או שהוואטסאפ של נטפרי עובד אחרת.
ברור שאחרת,
נטפרי כל הזמן נחסם
ואז צריך לעדכן
ואז נחסם לגמרי וחוזר חלילה,
כרגע אין להם פתרון לחסימה

את גם התחברת דרך המדריך הנ''ל? (באתרוג)

יש לי עדכון מחודש שבט, ממתי העדכון שלך?
בנטפרי כל פעם שיש עדכון לווצאפ, הוא לא עובד עד שהם מעלים עדכון..

איך יכול להיות שאצל חלק עובד וחלק לא? לא מצליחה להבין

נכון
גמני,
רק לעבודה
מרגיש לי כמו לעבוד בידיים כבולות

ברור שאחרת,
נטפרי כל הזמן נחסם
ואז צריך לעדכן
ואז נחסם לגמרי וחוזר חלילה,
כרגע אין להם פתרון לחסימה
מוזר.
וואטסאפ עובד כל הזמן אותו הדבר.
אין שם שום חידוש דרמטי.

באתרוג עובד חלק כל הזמן ב"ה

אני מחבר את הוואצפ דרך טאבלט.
אני קניתי טאבלט פשוט ונכנס לוואצפ דרך אפליקציה של נטפרי וסורק את הקוד דרכו, (בעצם הוואצפ נמצא על הטאבלט) כשנגמר העדכון הוא מביא לי תזכורת בטאבלט אבל זה יכול גם חודשים מבלי להתנתק.

אני קניתי טאבלט פשוט ונכנס לוואצפ דרך אפליקציה של נטפרי וסורק את הקוד דרכו, (בעצם הוואצפ נמצא על הטאבלט) כשנגמר העדכון הוא מביא לי תזכורת בטאבלט אבל זה יכול גם חודשים מבלי להתנתק.
ברור שעם טבלט הרבה יותר פשוט..

זה בעצם טאבלט בלי סינון?

צריך גם קו על הטבלט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה