whatsapp יש כאן עוד מתמודדים עם וואצאפ ווב של נטפרי? עזרה דחוף!

אני מחבר את הוואצפ דרך טאבלט.
אני קניתי טאבלט פשוט ונכנס לוואצפ דרך אפליקציה של נטפרי וסורק את הקוד דרכו, (בעצם הוואצפ נמצא על הטאבלט) כשנגמר העדכון הוא מביא לי תזכורת בטאבלט אבל זה יכול גם חודשים מבלי להתנתק.
תכלס
כרגע אתה לא יכול להיכנס לאפליקציה בטאבלט, אז מה הרווחת שיש לך טאבלט?

אשמח להבין, האם באתרוג הוואצאפ עובד ללא בעיות?
האם נחסמת כל קבוצה?
אולי הפתרון שלי יהיה אתרוג?

אשמח להבין, האם באתרוג הוואצאפ עובד ללא בעיות?
האם נחסמת כל קבוצה?
אולי הפתרון שלי יהיה אתרוג?
אני באתרוג
את צריכה קודם כל שהווצאפ יעבוד לך במכשיר כלשהו - טאבלט וכו'
ואז הווצאפ ווב פתוח באתרוג, ואת יכולה לקשר את החשבון ווצאפ (שכבר פעיל) למחשב
יש שם איזה קטע שאת לא תמיד יודעת מי שלח כל הודעה, כי לא רואים את שמות המשתמשים ולא את התמונה שלהם,
הפתרון הוא לראות הודעות קודמות עם המשתמש הזה...

אני באתרוג
את צריכה קודם כל שהווצאפ יעבוד לך במכשיר כלשהו - טאבלט וכו'
ואז הווצאפ ווב פתוח באתרוג, ואת יכולה לקשר את החשבון ווצאפ (שכבר פעיל) למחשב
יש שם איזה קטע שאת לא תמיד יודעת מי שלח כל הודעה, כי לא רואים את שמות המשתמשים ולא את התמונה שלהם,
הפתרון הוא לראות הודעות קודמות עם המשתמש הזה...
גם בנט פרי לא תמיד יודעת מי שלח...
אבל כל המעלה היא, שאני לא צריכה טבלט נוסף בשביל לקשר את חשבון הוואצאפ.
אולי צריך לנסות דרך המדריך של ווינדווס שנשלח כאן. בכל אופן - תודה!

אני לא כ"כ יודע איך עושים את זה והאם זה עוזר בנטפרי/אתרוג וכדומה

אבל אני יודע שבווינוס 11 יש אפשרות להתקין אפליקציות (גם ווטסאפ) ללא קשר האם יש טלפון חכם או לא

(וזה ללא הרצת אימולטור אלא ע"י הורדה מחנות האפליקציות או התקנת קובץ APK)

והווטסאפ יעבוד גם על מספר טלפון כשר מהמחשב

מי שיודע איך עושים את זה ויכול לעלות מדריך יבורך

אני לא כ"כ יודע איך עושים את זה והאם זה עוזר בנטפרי/אתרוג וכדומה

אבל אני יודע שבווינוס 11 יש אפשרות להתקין אפליקציות (גם ווטסאפ) ללא קשר האם יש טלפון חכם או לא

(וזה ללא הרצת אימולטור אלא ע"י הורדה מחנות האפליקציות או התקנת קובץ APK)

והווטסאפ יעבוד גם על מספר טלפון כשר מהמחשב

מי שיודע איך עושים את זה ויכול לעלות מדריך יבורך
בסינון נטפרי לא יעזור שום דבר כרגע,
אם תרצו אפשר לעבור לסינון אתרוג, ולפעול לפי המדריך בקישור המצורף

אני ניסיתי להתחבר זמנית לאינטרנט לא של נטפרי ולנסות להוריד את הגירסה הנכונה לאימולטור,
חיכיתי מלא זמן עד שההורדה הסתיימה אבל התוכנה שהורדתי לא עבדה לי
מישהו ניסה גם ככה והצליח? זה קשור לזה שבתמידי אני עם נטפרי?

מה יהיה - איך לוחצים על נטפרי?

שלום יש פתרון לגבי וואצפ של נטפרי. יש כאן מישהו שיש לו נטפרי ועובד לו? איך ? אימולטור או ווצפ וואב?
אני ניסיתי להתחבר אליו והצלחתי להוריד את האפליקציה למחשב אבל לא מופיע ברקוד לסריקה וכן לא נותן דרך מספר טל. חושב ולא מגיב.....

מה עושי? התנתק לי ולא ניתן להתחבר מחדש

אני מחבר את הוואצפ דרך טאבלט.
אני קניתי טאבלט פשוט ונכנס לוואצפ דרך אפליקציה של נטפרי וסורק את הקוד דרכו, (בעצם הוואצפ נמצא על הטאבלט) כשנגמר העדכון הוא מביא לי תזכורת בטאבלט אבל זה יכול גם חודשים מבלי להתנתק.
איך אתה מחובר לווטסאפ בטאבלט? עם סים? כי אין סיכוי שפתוח באנדרואיד ווטסאפ עם רשת נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה