whatsapp יש כאן עוד מתמודדים עם וואצאפ ווב של נטפרי? עזרה דחוף!

מה הכוונה?
אשמח להסבר, כי יש לי טאבלט שאין לו סים אבל מתחבר לוויפי, והאינטרנט שלי הוא נטפרי
אם הוא על וויפי של נטפרי אין מה לעשות.
אתם יכוליפ להתחבר לרשת אחרת/סים
ואז להתקין וואטסאפ ולסרוק למחשב

עם נטפרי בלבד אין שום אופציה להתחבר מטבלט ללא סים?

גם לי התנתק...
הבנתי שגם באתרוג אין כרגע אופציה של ווצאפ על אימולטור
אשמח לשמוע אם מישהו מצא פיתרון כלשהו

גם לי התנתק...
הבנתי שגם באתרוג אין כרגע אופציה של ווצאפ על אימולטור
אשמח לשמוע אם מישהו מצא פיתרון כלשהו
אני עשיתי באתרוג בעזרת המדריך הזה:

יש לי ווצאפ של נטפרי
אם אני ילך לאינטרנט לא של נטפרי ושם התחבר לווצאפ ווב זה יעזור לי?
כי אני 4 ימים בלי ווצאפ ואני לא יכולה לעבוד כך

אני כבר שבוע בלי ווצאפ של נטפרי הם לא מגיבים לי
משהו יוד עאם יש עדכון?
האם האפשרות של ווצאפ בנטפרי נסגר?

כלומר
האם טאבלט עם סים וחסימה שלא של נטפרי , יאפשר לסרוק לוואסטאפ ווב על מחשב עם נטפרי?
תודה

יש כאן מישהו שכן מצליח להשתמש בוואצפ עם נטפרי?

יש לי ווצאפ של נטפרי
אם אני ילך לאינטרנט לא של נטפרי ושם התחבר לווצאפ ווב זה יעזור לי?
כי אני 4 ימים בלי ווצאפ ואני לא יכולה לעבוד כך
לא יעזור, ניסיתי.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה