whatsapp יש כאן עוד מתמודדים עם וואצאפ ווב של נטפרי? עזרה דחוף!

עדיין נטפרי פותחים את הוואצפ רק למי שצריך אותו לצורכי עבודה?

כן ,מכשיר אחר עם אינטרנט אחר כן נהיה מקושר לווצאפ ווב במחשב של נטפרי
איך אתה מצליח לקשר בניהם, לא מופיע לא את הברקוד לא גם דרך המספר.
יש לך אימולטור?

איך אני פונה לנט-פרי בשביל שיפתחו לי ווצאפ?
לצורכי פרנסה ושיפור השירות.

נטפרי זה סיוט כל פעם מחדש יש בעיות טכניות כאלה ואחרות
איזה סינון אחר מומלץ
אני דווקא מאד מרוצה מהאיכות, המהירות, וגם השירות של נטפרי
וגם השתמשתי בווב וואטצאפ במחשב (ב"ה כהיום כבר לא צריך את זה)
ניסיתי כמעט את כל הסינונים ולדעתי אין על נטפרי (ביחס לשאר החברות)

בעיקרון הם לא מסכימים גם עסק שיקרוס בלי וואטסאפ וגם אם יעזבו אותם.
לעיתים אחרי הרבה טירטור והבאת מכתב מרב וכו' הם מסכימים בצורה מאד מוגבלת.
חבל מאד שהם מאשרים שימוש באינטרנט לצורך קישקושים בפרוג, צ'אטים במייל ועוד שטויות ולא מאפשרים באמת להתפרנס למי שצריך.
בהחלט צריך לפנות לרבנים בעניין.

יש פתרון פשוט דרך חברה ששכחתי את שמה שמייתרת את הצורך באימולטור והכל נשאר עם הסינון של טפרי
החסרון הוא העלות - 35 ש"ח בחודש
נחסך הצורך בעדכונים מידי תקוםה ובהמתנה לפתרונות של נטפרי
למי שרוצה למרות הכל את הסינון של נטפרי אבל גם להסתדר בעבודה מומלץ בחום (אין לי אחוזים שם, עברתי אליהם השבוע)
זה המספר שלהם 0526700011

(עוזר רק לבעיה שקרתה השבוע, לא יעזור למי שנטפרי לא אשרו לו וואטצאפ)

יש פתרון פשוט דרך חברה ששכחתי את שמה שמייתרת את הצורך באימולטור והכל נשאר עם הסינון של טפרי
החסרון הוא העלות - 35 ש"ח בחודש
נחסך הצורך בעדכונים מידי תקוםה ובהמתנה לפתרונות של נטפרי
למי שרוצה למרות הכל את הסינון של נטפרי אבל גם להסתדר בעבודה מומלץ בחום (אין לי אחוזים שם, עברתי אליהם השבוע)
זה המספר שלהם 0526700011

(עוזר רק לבעיה שקרתה השבוע, לא יעזור למי שנטפרי לא אשרו לו וואטצאפ)
אפשר באותה צורה לבקש ממשהוא שיפתח אצלו ווצאפ מחשבון אחר ויתן לכם קוד ותזינו את הקוד ידנית....בהצלחה
ואגב זה ללא עלות...

לא הבנתי איך אתה פותר את הצורך בעידכונים של נטפרי?
כשלוקחים מכשיר אחר ושם נפתח ווצאפ לצורך הענין לא מסונן והגרסה הרגילה של ווצאפ מעודכנת שם תקין
אתה רק עושה סכרון בין המכשירים או באמצעות קוד עד הניתוק הבא/עד שנטפרי ימצאו פיתרון
רק לצורך קישור המכשיר

כשלוקחים מכשיר אחר ושם נפתח ווצאפ לצורך הענין לא מסונן והגרסה הרגילה של ווצאפ מעודכנת שם תקין
אתה רק עושה סכרון בין המכשירים או באמצעות קוד עד הניתוק הבא/עד שנטפרי ימצאו פיתרון
רק לצורך קישור המכשיר
אתם עשיתם את זה? . נשמע שנטפרי חסמו אפשרות כזאת

• תודה
Reactions: HMB
אתם עשיתם את זה? . נשמע שנטפרי חסמו אפשרות כזאת
עשיתי בצורה אחרת אבל עם מכשיר אחר עם ווצאפ רגיל וסכרנתי את המחשב(עם הזנת קוד ללא סריקה) עם הסינון הרגיל של נטפרי ועובד לי
לא קשור לאימולטור של נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה