whatsapp יש כאן עוד מתמודדים עם וואצאפ ווב של נטפרי? עזרה דחוף!

באמת שהתבלבלתי מכול ההתכתבויות פה-
לי יש סינון של נטפרי והם אישרו לי וצאפ- אני מוריד את התוכנה של הוצאפ לפי ההוראות שלהם-
ובשלב החיבור למספר הוא פותח לי דפדפן חדש ולא מתחבר לטלפון
יש מישו שעשה את זה לא מזמן ויכול לעזור לי-תודה
(יש לי במקביל סמארטפון בלי סים- האם זה יעזור לי?)

הי. אם אני לא טועה הם רק מרשים ווטסאפ ווב שזה בלי להוריד תוכנה רק בדפדפן. פשוט תכתוב ווטסאפ ווב בגוגל.

באמת שהתבלבלתי מכול ההתכתבויות פה-
לי יש סינון של נטפרי והם אישרו לי וצאפ- אני מוריד את התוכנה של הוצאפ לפי ההוראות שלהם-
ובשלב החיבור למספר הוא פותח לי דפדפן חדש ולא מתחבר לטלפון
יש מישו שעשה את זה לא מזמן ויכול לעזור לי-תודה
(יש לי במקביל סמארטפון בלי סים- האם זה יעזור לי?)
כרגע אין אפשרות להתחבר ממחשב לבד (כלומר אימולטור במחשב) אלא רק ע"י חיבור במכשיר אחר ולקשר אותו בדפדפן - ווטסאפ ווב

איך מתחברים אליהם??
1760908445190.png
1760908445190.png

אשמח למידע
האם יש אפשרות להתחבר לנטפרי ולהשתמש בווטאסאפ במחשב (יש מכשיר לא כשר ואני צריכה שהוא יהיה מחובר לי גם למחשב)
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
מנטפרי עצמו לא ככ הצלחתי לקבל תשובה

אשמח למידע
האם יש אפשרות להתחבר לנטפרי ולהשתמש בווטאסאפ במחשב (יש מכשיר לא כשר ואני צריכה שהוא יהיה מחובר לי גם למחשב)
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
מנטפרי עצמו לא ככ הצלחתי לקבל תשובה
כן בהחלט, תפתחי את וואצפ' ווב באתר ותקשרי את המכשיר
אבל את צריכה אישור של נטפרי קודם..

אבל את צריכה אישור של נטפרי קודם..
זה העיקר
את צריכה לבקש מנטפרי שיפתחו לך ווצאפ ושזה יהיה סיבה מספקת עבורם ואז לעבור ועדה ואישורים ולאשר להם שאת יודעת את הסיכונים של ווצאפ ומה תעשי בשביל לא להיכשל וכו..
זה לא פתוח מראש ויש לי חברות שלא הסכימו לפתוח להם.

לצורך עבודה! - בעבודה!
(לא מחשב ביתי )
הם יאשרו?

אני עברתי לאתרוג לפני שבוע מרוצה מאוד סינון טוב ונותן לי לעבוד . הווצאפ עובד מעולה

כן.
ויש שם ווצאפ גם לקבוצות?
איך זה עובד?
כן. זה עובד לי מצוין
כל פעם הייתי צריכה להתחבר לאיזה מחשב עם WIFI.
בעיני חסימה טובה הרבה יותר מנטפרי.
כותבת לטובת נשים--
אישה שצריכה דברים מסומים לעבודה פותחים לה עם קוד לפלאפון וטיימר.(אחרי אישור ועדה)
בכללי חסימה שמורה ואני עורכת וידאו ומעצבת גרפית אני כותבת כאן לכל מי שמסתבכת בנטפרי עם הבינה וכו'.
אני לא מקבלת אחוזים או משהו פשוט זה עולם אחר סוף סוף אני יכולה לעבוד נורמלי ומצד שני המחשב נשאר שמור ומוגן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה