עזרה יש כאן תושבי קרית גת?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה.

בשבת הקרובה (פרשת תרומה) יש לנו שבת שבע ברכות בקרית גת.
ואנחנו מחפשים דירות אירוח בתשלום למשפחה.
חשוב לנו מאד שהדירה תהיה נקי ונעימה לשהייה.

מכירים? נשמח לשמוע ממכם!
תודה רבה ובשמחות :)

• הוסף לסימניות
Up....

• הוסף לסימניות
יש דירות אירוח מעל ביה"כ של הרב גבאי,
אני לא הייתי שם אבל שמעתי שהן דירות יפות ונקיות בכמה גדלים.
אין לי כעת את המספר שלהם, אם אף אחד לא יידע לעזור לכם בזה, אנסה לברר.

• הוסף לסימניות
יש דירות אירוח מעל ביה"כ של הרב גבאי,
אני לא הייתי שם אבל שמעתי שהן דירות יפות ונקיות בכמה גדלים.
אין לי כעת את המספר שלהם, אם אף אחד לא יידע לעזור לכם בזה, אנסה לברר.
תודה רבה.
אשמח אם זה מתאפשר לך לברר לי.

• הוסף לסימניות
מישו?
משהו?

• הוסף לסימניות
אפ'חד?
Up
Up
Up

• הוסף לסימניות
דירות אירוח לא קיימות (כמעט, או בכלל) למעט גבאי שהוזכר כאן.
ניתן לפרסם בוואצאפ טלפוני קהילתי, מחפשים דירה לשבת וכו' בתשלום הוגן, ולדעתי יהיה לכם הצעות רבות.
אני יוכל לעזור לכם בזה.

• הוסף לסימניות
איפוא הכתובת של הישיבה, אני לא חושב שזה באיזור החרדי.
כמו כן מספר מיטות וכו' פרטים נוספים

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל זה ממש לא באיזור ולא ידוע לי איך אפשר למצוא שם דירות ארוח.
זה מרחק ל לפחות חצי שעה הליכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה