בקשה יש כאן תושבי רכסים או הסביבה? אשמח ממש שתכנסו!

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ותענו לי לסקר הזה
כמובן מיועד גם לנשים!

תודה ענקית!
ואשמח גם שתקפיצו
ותעבירו לחברים ומכרים

• הוסף לסימניות
מקפיצה את זה
ואגב יש אולי רשימת דיוור שמגיעה לתושבים שם?
עיתון דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
זה סרר לחנות מסויימת?? עבור מה?

• הוסף לסימניות
זה סקר עבור מיתוג חנות

• הוסף לסימניות
עניתי

• הוסף לסימניות
עניתי
ומה השאלה, ברור שזה שאלון של תהילה
לא הבנתי למה בשאלון שפרסמו בגבעות עולם ניסו להסתיר ורשמו להחזיר את הטופס לנעלי איכות או אופנה מאיר, כבר אז היה לי ברור שזה קשור לתהילה

• הוסף לסימניות
עניתי
ומה השאלה, ברור שזה שאלון של תהילה
לא הבנתי למה בשאלון שפרסמו בגבעות עולם ניסו להסתיר ורשמו להחזיר את הטופס לנעלי איכות או אופנה מאיר, כבר אז היה לי ברור שזה קשור לתהילה
מה זה משנה..

• הוסף לסימניות
עצבן שמובן מהשאלון שזה לתהילה ורשום להחזיר לחנויות אחרות
לדעתי אם עשו את זה בצורה כזו שחושפת שזה לתהילה, תתכבדו וגם את הסקר תרשמו להחזיר לחנות

לא יודעת למה, אותי זה עצבן
אבל סבבה שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענה!
מקפיצה לעוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה