כללי יש כזה דבר אקשנים מתאימים למחשב 64 ביט?>>

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש של 64 ביט
והטכנאי אמר לי שכל המברשות והאקנים שהיו לי עד עתה מתאימים רק למחשב של 32 ביט
אני צריכה להשיג אקשנים ומברשות המתאימים ל64 ביט
מישהו שמע על דבר כזה? ואם זה אכן כך, איך אני אמורה לדעת אלו קבצים של אקשנים ומברשות מתאימים ל64 ביט?? ואיפה אני משיגה אותם?

יש לציין שהטכנאי אמר שאני כן יכולה להשתמש בכל האקשנים והמברשות שהיו לי במחשב הישן אבל מה שיקרה אז- הפוטושופ לא ינצל את המהירות הגבוהה יותר שהוא מסוגל לה - אלא יהיה איטי הרבה יותר וחבל.

• הוסף לסימניות
לא יודעים לענות לי כלום?

• הוסף לסימניות
אצלי כל האקשנים עובד ב64 ביט.
לא חושב שיש קשר באקשנים בין 64 ביט ל32.
מה שכן, יש כל מיני פלאגים או סורקים שלא עובדים טוב ב64 ביט.

• הוסף לסימניות
יש לי שני מחשבים, אחד 32 והשני 64 ובשניהם המברשות והאקשנים עובדים יפה.

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין אקשנים ומברשות לכמה ביט המחשב?

• הוסף לסימניות
תנסה , תבדוק אם זה עובד.
מחכים לדעת!

• הוסף לסימניות
הבעיה העיקרית היא בפלגאין, שהם תוכנות קטנות שמותקנות על הפוטושופ
בהם יש בעיה של תאימות ל64BIT מה שאפשר לעשות למי שלא משתמש הרבה בפלאגים זה להתקין אותם על הפוטושופ 32 שמותקן בד"כ בתיקיה (program file (x86 ולעבוד על הקובץ בגרסה הזאת
בכ"א במחשבים שהם לא חזקים במיוחד אין הרבה הבדל
מי שכן משתמש הרבה פשוט יצטרך לחפש את הפלאג בגרסה ל 64
לגבי מברשות לא נראה שאמורה להיות בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה