ראיתי ולי זה לא היה.זה עדיין חינמי כי אחרי ההורדה אני יכולה לבטל את ההרשמה
השאלה אם אני לא מסתכנת
ראית את הצילומסך?
יכול להיות....בטוחה שלא השתמשת בדוגמאות שמסומנות בכתר?
תודה על הקישור,יש שם גם חינמי, מהמם עשיתי כמה פעמיםFree Online Graphic Designer | Collage Maker | Photo Editor - FotoJet
FotoJet is a powerful online app for graphic design, photo collage, and photo editing. No download or registration required, try it for free now!www.fotojet.com
איך יוצרים שם לא הצלחתי להבין?התוכנה הזו
![]()
שמים את התמונות שרוצים לקולאז בתיקיה אחת ואז פותחים את התיקיה בתוך התוכנה ולמעלה יש אייקון של קולאזא
איך יוצרים שם לא הצלחתי להבין?
כן. פשוט כותבים coollage
איך אני הופכת את התוכנות לעברית? צריך קודם להוריד ואז משתמשים?יש תוכנה חינמית ומצוינת עם המון אופציות ובעברית: PICOSMOS TOOLS
זה העמוד הראשי:
צפה בקובץ המצורף 941398
הכנתי וכשאני מורידה לא ניתן לראות את הקובץ למישהו זה קרה מה עושים?.יש שם גם חינמי, מהמם עשיתי כמה פעFree Online Graphic Designer | Collage Maker | Photo Editor - FotoJet
FotoJet is a powerful online app for graphic design, photo collage, and photo editing. No download or registration required, try it for free now!www.fotojet.com
לא מצליח לי להורידכן. פשוט כותבים coollage
יר רקע כזההכנתי וכשאני מורידה לא ניתן לראות את הקובץ למישהו זה קרה מה עושים?.
אתר מהמם!!! חלק מהעיצובים בתשלום וחלק חינמיים, צריך לבדוק על כל אחד. מה שלא מסומן בכתר הוא חינמי.
לא הצלחתי להשתמש. בטוח שהתוכנה עדכנית?התוכנה הזו
![]()
עיצב ממש יפה הכי בקלות מכל התוכנות האחרות רק מה עם כיתוב?את פותחת את גוגל תמונות GOOGLE PHOTOS באפליקציות של גוגל
מעלה את התמונות לשם (זה על חשבון האחסון של המייל)
ואז בצד ימין יש כלי ניהול
בוחרת קולאז'
אם זה כאפליקציה יש יותר אפשרויות עריכה. במחשב זה אוט
אפשר להוסיף כיתוב אם אני זוכרת נכוןעיצב ממש יפה הכי בקלות מכל התוכנות האחרות רק מה עם כיתוב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים