כללי יש כזה דבר - באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש אפשרות למצוא את כל הטקסטים שנעשו בהם שינויים מהסגנונות הרגילים?
(כך שאפשר לתת להם סגנון או לבטל, אבל לא בדריסה אחת להכל...)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות למצוא את כל הטקסטים שנעשו בהם שינויים מהסגנונות הרגילים?
(כך שאפשר לתת להם סגנון או לבטל, אבל לא בדריסה אחת להכל...)
כן.
במצב רגיל [לא preview] אם מדליקים את זה כאן [בחלונית character style או paragraph style] אינדיזיין יצבע את כל הדריסות בצבע ברקע:
Screen Shot 2018-08-01 at 19.16.50.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן.
במצב רגיל [לא preview] אם מדליקים את זה כאן [בחלונית character style או paragraph style] אינדיזיין יצבע את כל הדריסות בצבע ברקע:
צפה בקובץ המצורף 376474
איך מסדרים שלא יקרה כל הדריסות האלו?
כשאני מייבא קבצים בוורד ואני בוחר פסקה בסגנון הפסקה שאני מעוניין
קורה הרבה פעמים שחלק מהטקסט מגיע בגודל שונה או פונט אחר
האם יש פתרון שלא אצטרך לעשות שינוי בפונט וכד' לפעמים יש מילים מודגשות ואם אני דורס את העיצוב אז כל ההדגשות נעלמות
מה עושים? איך מתגברים על זה?

• הוסף לסימניות
איך מסדרים שלא יקרה כל הדריסות האלו?
כשאני מייבא קבצים בוורד ואני בוחר פסקה בסגנון הפסקה שאני מעוניין
קורה הרבה פעמים שחלק מהטקסט מגיע בגודל שונה או פונט אחר
האם יש פתרון שלא אצטרך לעשות שינוי בפונט וכד' לפעמים יש מילים מודגשות ואם אני דורס את העיצוב אז כל ההדגשות נעלמות
מה עושים? איך מתגברים על זה?
קודם כל מחילים סגנון תו על ההדגשות וכל השינויים שרוצים, ורק אח"כ מנקים דריסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה