יש כזה דבר הדפסה על עץ?

• הוסף לסימניות
יש לי משטח עץ עובי 4 מ"מ גודל 50/50 ואני צריכה להדפיס עליו
יש אפשרות כזו? מכירים מקום שעושה כזה דבר?

• הוסף לסימניות
תוכלי להדפיס על תמונה רגילה.
יש דבק מיוחד שמצמיד אותה על עץ ונותן לה אפקט מיוחד
דיברו על זה פעם בפורום אומנות.

• הוסף לסימניות
תנסי אצל חדוה מגלרית יפה נוף יש לה פה ניק והיא מתעסקת עם הדפסה על עץ

• הוסף לסימניות
ממש תודה על הרצון הטוב לעזור,
כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב.
אני רוצה לקחת דיקט גדול 50/50 לצבוע אותו בעבודת יד כרצוני ואחר כך להדפיס עליו טקסטים שונים

אשמח אם למישהו יש מידע על אפשרות כזו כמו שאני צריכה

• הוסף לסימניות
בעקרון זה אפשרי אולי עם מדבקה שקופה, או חיתוך צורני אם זה מספיק גדול בשביל זה. לא נראה לי שזה אפשרי אם זה אחרי שאת צובעת את זה...

• הוסף לסימניות
הדפסה ישירה על העץ שלך אינה אפשרית לכאורה,
האפשרות היא בהצמדה של חומרים שונים.

• הוסף לסימניות
אנו מבצעים גם הדפסה ישירה

לידיעתכם קיימת מדפסת להדפסה ישירה על מוצרים שטוחים וקשיחים
ניתן להדפיס אצלינו על זכוכית, עץ, אקריל וכו' - גם שטח הדפסה גדול

• הוסף לסימניות
יש מכשיר UV
שמדפיס על הכל. 700000 ש"ח
אם משהו רכש ומרוצה, אשמח לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה