קורונה יש כזה דבר לא להידבק?

• הוסף לסימניות
מכירים אנשים שחיו באותו בית אם חולה מאומת ולא נדבקו?? אשמח לשמוע
ועוד שאלה- אדם שהיה בקרבת מאומת למעלה משעה עם מסיכה (שניהם גם הוא וגם המאומת) אבל לא שמרו 2 מטר כל הזמן האם צריך בידוד?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה- אדם שהיה בקרבת מאומת למעלה משעה עם מסיכה (שניהם גם הוא וגם המאומת) אבל לא שמרו 2 מטר כל הזמן האם צריך בידוד?
בטח, ברוב המשפחות לא נדבקו 100% מבני המשפחה.

• הוסף לסימניות
יש לבעלי חבר, שכל המשפחה היו מאומתים, ולא סתם מאומתים - אלא היו במלונית - ואחד מהילדים לא נדבק...
לאלוקים פתרונים...

• הוסף לסימניות
כן הוא צריך בידוד

• הוסף לסימניות
אני ההיתי עם איזה 30-40 חולי קרונה שתינו מאותו כוס ואני בהתחלה יצאתי שלילי רק אחרי ששמרתי שבועיים יצאתי ואז התגלתי חיובי

• הוסף לסימניות
אצלנו, בעלי היה מאומת, אני+5 ילדים לא נדבקנו (כולנו O+ יכול להיות שקשור)
לא קשור
למה אצלינו גם עם אותו סוג דם ורק חצי נדבקו
אגב, שכנים שלי, היו אצליהם חולים בתורנות, כל ילד בנפרד בהפרש של חודש בערך, והאחד האחרון שלא נדבק כבר היה בבידוד מהם איזה 5 פעמים:(
כן
צריך בידוד אלא אם כן יש נוגדנים

• הוסף לסימניות
יש מושג כזה אדם "טפלון- זאת אומרת אדם שלא נדבק מאחרים. אי אפשר לדעת מי טפלון. חוץ מזה, לא כולם נדבקים כשיש מישהו מדבק בסביבה שלהם. יש כאלה שנדבקים ויש שלא.

• הוסף לסימניות
לא קשור
למה אצלינו גם עם אותו סוג דם ורק חצי נדבקו
אגב, שכנים שלי, היו אצליהם חולים בתורנות, כל ילד בנפרד בהפרש של חודש בערך, והאחד האחרון שלא נדבק כבר היה בבידוד מהם איזה 5 פעמים:(
כן
צריך בידוד אלא אם כן יש נוגדנים
קראתי שיש מחקרים ש O+ פחות מדבק, אז הוספתי לעובדה שלא נדבקנו.

• הוסף לסימניות
יש מושג כזה אדם "טפלון- זאת אומרת אדם שלא נדבק מאחרים. אי אפשר לדעת מי טפלון. חוץ מזה, לא כולם נדבקים כשיש מישהו מדבק בסביבה שלהם. יש כאלה שנדבקים ויש שלא.
זה לא מוכח.
זה סתם אמירה נחמדה

• הוסף לסימניות
ברור שכן, ומסיכה לא מבטיחה הגנה מלאה. סיכוי טוב שהוא אכן לא נדבק, אבל מחובת בידוד הוא לא נפטר.

• הוסף לסימניות
ברור שכן, ומסיכה לא מבטיחה הגנה מלאה. סיכוי טוב שהוא אכן לא נדבק, אבל מחובת בידוד הוא לא נפטר.
אצלינו אחד העביר טבק ביום כיפור בין הרבה מתפללים, יום למחרת התחילו לו התסמינים... רישמית הוא אמור להכניס עשרות לבידוד :(

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 6 עם קורונה, ללא תסמינים כלל.
עשינו בדיקה כולנו לא נדבקנו ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה