דרוש מידע יש כזה דבר מולטי ויטמין שלא בא בכדור?

• הוסף לסימניות
אולי בטיפות או בסוכריה??
אשמח לכול מידע בענין.
תודה רבה
יש מולטי ויטמין קומפורט של אלטמן
סטיק תססן בטעם פטל
אבל עדיין יש בו פחות מרכיבים ממולטי ויטמין הכדור הענק,תבדקי לפי הצורך שלך

• הוסף לסימניות
טעמתם את זה? הטעם סביר?
כן לגמרי אכיל
לדעתי קצת יותר טוב מהברזל תססן שלהם שהוא בטעם תפוז..
אבל עדיין בגלל שזה ויטמין זה לא באמת טעים כמו תססן

• הוסף לסימניות
יש דובוני ג'לי
במשנת יוסף הכי זול- 300 דובונים ב50 ש"ח
לא השוותי את תכולת הויטמינים לאלו שנמכרים בבתי מרקחת.

• הוסף לסימניות
שמעתי שצנטרום מאד ידידותי (נראה לי ללעיסה)
אבל אין לו הכשר.

• הוסף לסימניות
שמעתי שצנטרום מאד ידידותי (נראה לי ללעיסה)
אבל אין לו הכשר.
תשאלי רב
הוא ממש מעולה
צנטרום ג'וניור
ויש אחד אפילו יותר טוב
מכיל את כל מה שהמולטי מכיל ויותר - בריאמיל בטעם פירות יער, מומלץ

• הוסף לסימניות
התחילו למכור בסופרים (אני ראיתי בברכל) סוכריות ג׳לי מולטי ויטמין של מיה

• הוסף לסימניות
מה מתוך הנ"ל מספק את הויטמינים הנצרכים שקיימים בכדורי הענק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה