דרוש מידע יש כזה דבר מזגנים ניידים - שמקררים כמו צריך?

• הוסף לסימניות
אני רוצה למזג מבנה רק לבין הזמנים
לכן לא רוצה להתקין, ואחר כך להוריד את ההתקנה
אבל חשוב לי שיהיה ממוזג כמו שצריך
יש מזגנים ניידים שמקררים חדר כמו שצריך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק קחי בחשבון שאני בררתי לא מזמן על השכרת 2 מזגנים ניידים לחודש,
רצו לי על זה 8000 שח!!!

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לשכור, רוצה לקנות כדי שישאר לי לפעמים אחרות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
בשביל חדר קטן (משרד, לא איכפת לי שהוא יהיה על השולחן ויקרר את היושבים מולו)
המוצר הזה אפקטיבי?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
בשביל חדר קטן (משרד, לא איכפת לי שהוא יהיה על השולחן ויקרר את היושבים מולו)
המוצר הזה אפקטיבי?
לא. אולי אם יהיה מכוון לפנים ישירות. וזה לא מזגן זה 'מצנן'

• הוסף לסימניות
לא. אולי אם יהיה מכוון לפנים ישירות. וזה לא מזגן זה 'מצנן'
לי יש של FAMILY ומאוד מרוצה- לחדר קטן.
רק צריך לקחת בחשבון שיש לו צינור כמו מייבש שצריך להשחיל החוצה מהחדר וזה קצת מסרבל
חוץ מיזה - ממש מקרר מעולה ונוח.

קבצים מצורפים

• FSA-14H.png
    FSA-14H.png
    KB 98.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ייתכן, מה הגודל של החדר? יש קירות חיצוניים/בנייה קלה? קירות לשמש?
בערך 3X3
זה במבנה עם קירות גבס

לי יש של FAMILY ומאוד מרוצה- לחדר קטן.
רק צריך לקחת בחשבון שיש לו צינור כמו מייבש שצריך להשחיל החוצה מהחדר וזה קצת מסרבל
חוץ מיזה - ממש מקרר מעולה ונוח.
והוא ממש מקרר חדר, כמו מזגן?

• הוסף לסימניות
והוא ממש מקרר חדר, כמו מזגן?
חדר קטן בהחלט כן
אבל מאמינה שבחדרים יותר גדולים יותר כנראה האפקט פחות או שלוקח יותר זמן עד שזה משפיע

• הוסף לסימניות
בערך 3X3
זה במבנה עם קירות גבס
הוא יקרר בודאי, מניסיון.
צריך לקחת בחשבון, שבמזגן נייד כיון שהמנוע (שבמזגן רגיל מותקן מחוץ לבית) נמצא בתוך החדר , הוא עושה יותר רעש מיחידה פנימית של מזגן רגיל, אבל בחדר קטן כשתיארת, מזגן של רילקס יקרר אותו בלי מאמץ והמנוע יכבה לעיתים תכופות יותר כשיגיע לטמפרטורה המוגדרת לטרמוסטט.
אגב, הרילקס הוא מזגן של אחד ורבע כוח סוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה