יש כזה דבר מכשיר אלקטרוני בלי wifi?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת פלאפון או מכשיר אחר בלי שיחות שאפשר לסנכרן פגישות, לו"ז וכד' במחשב שאין לו wifi. יש כזה דבר בשוק היום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliaviva;916325:

ת'אמת, לא ציפיתי לשאלה כזו.. סתתתתם אני צוחק :):D

והאמת היא גם שאין לי איך להסביר מה זה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliaviva;916325:

וויקיפדיה---
מחשב כף יד (באנגלית: Personal digital assistant, ובראשי תיבות: PDA; בתרגום חופשי: עזר דיגיטלי אישי) הוא מחשב בעל מסך מגע בגודל כף יד. בתחילה נועדו מחשבי כף היד לשמש מעין יומן וספר טלפונים, אך כיום הם מחשבים לכל דבר. מחשב כף יד טיפוסי כולל יכולות זיהוי כתב יד בסיסיות, שעון, יומן, לוח שנה, ספר טלפונים, רשימת מטלות, מעבד תמלילים בסיסי, מחשבון, אלבום תמונות ויכולת סינכרון בין המכשיר למחשב אישי. הסינכרון עם המחשב האישי מתבצע באמצעות כבל USB, או באמצעות התקני תקשורת אלחוטית (תת-אדום, Bluetooth או Wi-Fi).

http://he.wikipedia.org/wiki/מחשב_כף_יד

עד כאן.

• הוסף לסימניות
תודה - אנחנו יודעים מה שה מחשב כף יד - אבל בזמן האחרון לא שמעתי על כזה שלא מתחבר לwifi. וזה היה השאלה!

• הוסף לסימניות
לפי מה שזה נראה , זה אכן פאלם - מחשב כף יד.
חשוב לדעת: ברובם כן יש אופציה לWIFI אבל אפשר להוציא.

לא כ"כ נח לכתיבה ממושכת,
זה לא מחשב נייד או נטבוק.

אפשר להשיג בחינם / למסירה וכדו' [יש לי חברה שקיבלה 2 מכשירים כאלו]
מי שהיה לו כזה מכשיר, בד"כ היום כבר משתמש באייפון לסוגיו ולא צריך את הפאלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliaviva;916395:
תודה - אנחנו יודעים מה שה מחשב כף יד - אבל בזמן האחרון לא שמעתי על כזה שלא מתחבר לwifi. וזה היה השאלה!

...

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב. אפשר לקנות את זה בארץ? תוכל להעלות תמונה?
תןדה

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור..

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 56.1 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה