יש כלי כזה?

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות כלי שאפשר לקחת בו אוכל -סגור היטב גם עבור נוזלים
ואפשר לחמם אותו על הפלטה.[FONT=&quot]
[/FONT]

• הוסף לסימניות
תודה לך אבל מה שאני מחפשת זה כלי לארוחה יומית אחת לקחת ללימודים

• הוסף לסימניות
יש את הכלי טאפואר,
אבל,ככל הידוע לי אי אפשר לחמם על פלטה..(אבל מה הבעיה,לקחת צלחת ולהעביר?)
מבחינה הרמטית הוא מעולה!!!

• הוסף לסימניות
ומחממים את זה בלימודים על פלטה?

יש שירות שנקרא "שף הדרך" - מנות ארוזות בחמגשית הרמטית עם פטנט מיוחד לחימום.
אולי אפשר לברר שם על אופציה לרכישת החמגשיות.
http://chef-haderech.com/

• הוסף לסימניות
כלי lock&lock עם סגירה בארבעה צדדים - הרמטיים וניתן להשיג בהרבה גדלים.
אני שולחת עם זה כל יום מרק למטפלת.
ואפשר להחזיק בבנוסף תיק מגשי אלומיניום חד פעמיים להעביר ולחמם. :)

• הוסף לסימניות
יש תבניות פיירקס עם מכסה שננעל מ-4 הצדדים.
עשוי מזכוכית מחוסמת שניתן להניח על הפלטה ללא חשש, והמכסה - פלסטיק איכותי עם נעילה הרמטית.
לנו יש כאלו בבית, משתמשת בזה לשבת וזה פשוט נוח.
אני חושבת שאפשר למצוא בכל חנות לכלי בית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה