- הוסף לסימניות
תסתכלי ברשימה כנראה יש לך את השתיים הראשוניםיש לי 4 נקודות מה זה אומר?
תסתכלי ברשימה כנראה יש לך את השתיים הראשוניםיש לי 4 נקודות מה זה אומר?
שפרסמת לפחות הודעה אחת.יש לי 4 נקודות מה זה אומר?
מדובר על התודה הראשונה בלבד.קיבלתי יותר מ25 תודות ועדיין יש לי 4 נקודות?
נכון, זה במיוחד על הלייק הראשוןקיבלתי יותר מ25 תודות ועדיין יש לי 4 נקודות?
או שהוא רוצה להגיב ולעזור לפותח האשכול ובשביל לדעת אם המידע שברשותו כבר נכתבבלת"ק -
נהוג במחוזותינו, שכאשר אדם חושב שרק הדעה שלו חשובה וקובעת בעולם,
הוא לא טורח בכלל לראות מה אחרים חושבים.
בלת"ק -
בלת"ק -
או שהוא רוצה להגיב ולעזור לפותח האשכול ובשביל לדעת אם המידע שברשותו כבר נכתב
הוא צריך לשבת לקרוא כמה וכמה עמודים מלאים וגדושים (הרבה פעמים גדושים בנושא אחר)
ואין לו זמן. אבל יש לו רצון טוב.
אז הוא כותב בלת"ק (שזה סוג של התנצלות אם קיימת כפילות)
ואז את מה שהוא יודע על הנושא המבוקש
רק אני הבנתי שזה נכתב בציניות גמורהגם, יש גם כאלה.
אבל הרוב זה אנשים עסוקים, שלמרבה החטא לא היה להם זמן לקרוא את כל 17 העמודים שמדברים על בניית מרפסות לא חוקית בבני ברק.. אבל גם להם יש מה לומר בנושא. אז יש להם 2 אפשרויות, או להתנהג באטימות ופשוט לכתוב מה עולה להם בראש בלי לציין כלום, או לציין בתחילת ההודעה שהם לא קראו את כל התגובות ויתכן שהדברים שלהם כבר נאמרו בהודעות קודמות.
לא יודע, לי זה נשמע אנושי לגמרי.
בלת"ק -
כןרק אני הבנתי שזה נכתב בציניות גמורה?
אולי בכתיבה צינית ואולי בראיה צינית של מחוזותיו...רק אני הבנתי שזה נכתב בציניות גמורה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים