שום חלק מתכנות לא מצריך מתמטיקה (חוץ מפעולות חשבון פשוטות לצורכי האפליקציה)למה לא חלק ניכר מהלימוד לתכנות זה מתמטיקה
ובשביל תכנות צריך 5 יח"ל
מעניין...אין לימודי ראית חשבון שמתאימים לגבר חרדי?
ברורבאוניברסיטה הפתוחה
בהחלט יש קשר.אין קשר לדעתי בין תכנות למתמטיקה
חוץ מהעובדה ששניהם מקצועות ריאליים
שנה ראשונה בלימודי תכנות זה כמעט רק מתמטיקה ברמה גבוהה מאדאין קשר לדעתי בין תכנות למתמטיקה
חוץ מהעובדה ששניהם מקצועות ריאליים
אנליסטמישהו הציע לי בזמנו- (לא היה מתאים לי, אז לא בררתי),
ללמוד מקצוע שאין לי מושג איך קוראים לו,
אבל-המטרה שלו-היא חישוב לפי גנטיקה, וכו' תוחלת חיים של בנ"א, כמה שנים נשארו לו...
זה בעיקר ע"י נוסחאות מתמטיות, מסובכות,
משמש לביטוח חיים-פחות בארץ, יותר בארה"ב וכו'.
אמור להיות משכורת ממש גבוהה! (הרבה יותר ממתכנת!!!)
בחור חרדי, חובב מתטיקה, מחפש מסלול כלשהוא שמבוסס על מתמטיקה בעיקר, מכירים מסלול כזה?
יעזור לי מאד, תודה.
אגב יש עוד הרבה תארים שיש בהם חלקים רחבים של מתמטיקה אבל התייחסתי להארדקור.תארים ב:
נ.ב אהבת מתמטיקה היא לא ערובה להצלחה בתארים אלו. ומאהבה לא בהכרח מתפרנסים, חשוב לדעת את זה.
- מתמטיקה
- פיזיקה
- סטטיסטיקה
- כלכלה
בהחלט יש קשר.
חלק גדול מאוד בלימודי תכנות זה מתמטיקה וברמה ממש גבוהה!!
כן, אני יודע שלומדים.שנה ראשונה בלימודי תכנות זה כמעט רק מתמטיקה ברמה גבוהה מאד
חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי 1 ו2 (מכונה חדו"א 1 2),
סתם יקר אם זה רק לשם הלימודבאוניברסיטה הפתוחה
הוא מחפש דווקא מסגרת?בחור חרדי, חובב מתטיקה, מחפש מסלול כלשהוא שמבוסס על מתמטיקה בעיקר, מכירים מסלול כזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים