- הוסף לסימניות
מאוחדת שיא
שלא תדעו מצרות, אבל הבן שלי היה זקוק לניתוח מציל חיים בחו"ל בעלות של יותר ממיליון שקל.תעשי חשבון פשוט
תבדקי, ותראי, מציאות.
גם לנו יש לכל המשפחה שיאיש לי מאוחדת שיא כבר כמעט שנה והם רק מפסידים ממנו... כי ב"ה משפחה עם ילדים שכולם מרכבים משקפיים, מקבלים הנחות לשחיה/התעמלות במים, וגם ילד אחד עם מחלה כרונית שמקבל תרופות יקרות בחינם לגמרי,
רק מהמשקפיים אני כבר מקבלת את הכסף בחזרה
כל משפחה צריכה לעשות החישוב שלה
לגברים בדכ מספיק הבסיסי, ונשים זה מאוד משתלם, מכל הסיבות הלא צפויות...מכבי רגיל בלי שום ביטוח משלים.
בכל פעם שאני בא לצרף את כולם למכבי שלי / זהב אני נזכר שאני משלם על מכבי זהב כבר 18 שנה ולא הרווחתי מזה שקל ברוך ד' טפו טפו.
נשוי כבר 12 שנה, רעייתי בלי ביטוח משלים ועדיין לא נתקלתי במקרה שבו הפסדתי מזה שאין משלים (ב"ה כנ"ל).
תעשו חשבון כמה כסף חסכתי.
תודה לה׳... לא מובן מאליו לא להצטרך לשום טיפול מעבר לסל הבסיסי...שלא נצטרך. ב-12 שנה חסכנו יותר מ-1300 ש"ח.
שלא אובן לא נכון, אני הראשון שעושה ביטוחים ודברים כאלו, אבל שניה לפני שאני לוחץ על השלמת תהליך הצטרפות אני חוזר אחורה. שילמתי ב-18 שנה בסביבות 15,000 ש"ח למכבי על כלום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים