- הוסף לסימניות
אני אשלח לך במייל עוף, טוב???נכתב ע"י KR;1146410:
אני עוד לא יודעת ממה אני מבשלת לי שבת.
אני אשלח לך במייל עוף, טוב???נכתב ע"י KR;1146410:
אני עוד לא יודעת ממה אני מבשלת לי שבת.
נכתב ע"י KR;1146389:נגשו אל בעלי בבית הכנסת מספר ילדים שהגיעו משכונה אחרת ולומדים בשכונתנו.
הם היו בלי ההורים, ביה"ס היה סגור והם בקשו ממנו שיחה בנייד להתקשר להורים.
מסכנים קטנים ומבוהלים.
נכתב ע"י לשם שינוי;1146370:שטח שומם קרי: בי"ס לא היה פתוח???
אםכן, זה בעיני חוסר אחריות משווע מצד בי"ס!!!
אם החליטו את ההחלטה כל כך קרוב לשעת התחלת הלימודים חייב שיהיה מי שיבוא לפתח את בי"ס ולקבל ילדות שבאות ורק אחרי זה לשלוח אותן לביתן.
ואם היא מגיעה קצת יותר מרחוק ולא היתה מגיעה עם אבא שלה? וילדות קטנות (כן אפילו בד' וה') עלולות לשבת ולהמתין די הרבה (כן,10 דק' זה המון בקור הזה) עד שיבינו שאין מה לחכות.
ואם אין אף אחד כבר בבית והיא צריכה לטלפן לאן לחזור?
אני יודעת שאת לא מנהלת בית הספר ורק אמרת מה ראית אבל הסיטואציה שתארת הקפיצה אותי.
נכתב ע"י sh12;1146474:את רואה שרב ההורים פקחו עיניים והפעילו שיקול דעת ולא שלחו את הילדים ללימודים.
אבל אפילו המאבטח שגר בשכונה ליד הבית ספר, לא הגיע! אז למה ואיך מורות שגרות רחוק יותר יגיעו?
ובאמת צריך ללמוד להבא שבימים שיש חשש לשלג לא יוצאים! גם אם עדין לא נתפס, כי ברגע שמתחיל להיתפס הכבישים נחסמים מעומס/ החלקות וא"א לחזור הביתה במהירות. אני פעם נתקעתי בפקק בשלג 3 שעות ישבתי באוטובוס.
נכתב ע"י גלגלים;1146496:מאיפה המידע?
נכתב ע"י sh12;1146509:נסגרו לתנועה הכבישים הבאים:
כביש 1 מלטרון לירושלים ומירושלים למחלף הראל.
......
מטורף לחלוטין!נכתב ע"י גלגלים;1146488:אני אמורה לצאת היום בצהריים מבני ברק לירושלים ברכב מבית לבית.
עם ילדים קטנים.
זה מטורף או לא?
תעזרו לי להחליט
תקשיב לחזאי אורי בץ 0548495577נכתב ע"י a26955;1146510:ומותר לדעת היכן מתעדכנים בכל הדברים הנ"ל?
אני חייב לבוא לירושלים, אבל מעדיף להישאר בבית מאשר לשבת ברכב בפקק
נכתב ע"י סתם;1146275:השלג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים