עזרה יש לי אוזניות בלוטוס JBL שאמנם מתחברות אל הנגן אנדרואיד אך לא משמיע כלום וזה כאילו לא מחובר

• הוסף לסימניות
שמתי לב!
שכתוב על נגן הרבה פעמים בלוטוס דור זה וזה...
וכתוב על האריזה שהנגן גם מתחבר לאוזניות JBL הם לא כותבים מתחבר לאוזניות JABRA וכדומה
כנראה שלא כל הנגנים (בעיקר אנדרואיד) יכולים להתחבר לJBL
עצתי היא שאם כתוב על האריזה של הנגן שמתחבר לJBL פנה למקום ממנו קנית ובקש שירות
אולי זה בעיה בנגן
כי לפי מה שאתה כותב האוזניות הם בסדר וכן שאוזניות אחרות כן מתחברות לנגן
דרך אגב...
איזה נגן זה אני רוצה לדעת איזה לא מתחבר לJBL
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חוץ מזה באנדרואיד ספציפית יש פעמים שזה יכול להתחבר ללא מדיה וכדו' וב- JBL בחלק גדול מהדגמים יש אפשרות להתחבר לקופסה של האוזניות כך יכול להיות שהתחברת בטעות לקופסה (קרא לי בעבר)

• הוסף לסימניות
שמתי לב!
שכתוב על נגן הרבה פעמים בלוטוס דור זה וזה...
וכתוב על האריזה שהנגן גם מתחבר לאוזניות JBL הם לא כותבים מתחבר לאוזניות JABRA וכדומה
כנראה שלא כל הנגנים (בעיקר אנדרואיד) יכולים להתחבר לJBL
עצתי היא שאם כתוב על האריזה של הנגן שמתחבר לJBL פנה למקום ממנו קנית ובקש שירות
אולי זה בעיה בנגן
כי לפי מה שאתה כותב האוזניות הם בסדר וכן שאוזניות אחרות כן מתחברות לנגן
דרך אגב...
איזה נגן זה אני רוצה לדעת איזה לא מתחבר לJBL
תודה רבה!
נגן סאט'ר טא'ש

• הוסף לסימניות
חוץ מזה באנדרואיד ספציפית יש פעמים שזה יכול להתחבר ללא מדיה וכדו' וב- JBL בחלק גדול מהדגמים יש אפשרות להתחבר לקופסה של האוזניות כך יכול להיות שהתחברת בטעות לקופסה (קרא לי בעבר)
מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יתחבר לקופסא של האוזניות

• הוסף לסימניות
מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יתחבר לקופסא של האוזניות
כשאתה עושה חיפוש תמתין גם אחרי שהוא מצה את התקן שלך ואם יש גם אפשרות להתחבר לקופסה אז הוא יראה לך עוד פעם את הדגם של האוזניות שלך ותתחבר אליו
(לסיכום אם יש אפשרות להתחבר לקופסה אז הוא יראה לך פעמים את הדגם של האוזניות שלך בחיפוש)
איזה דגם של אוזניות זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה דגם אוזניות יש לך?
ואגב המכשירים האחרים שניסת הם גם אנדרואיד?
ניסתי להתחבר לפלאפון שיאומי חצי טא'צ וזה כן התחבר
החברה היא

אוזניות אלחוטיות JBL Wave Flex TWS IP54 - צבע שחור שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי​

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי מה הקשר ברגע שכתוב שיש בלוטות זה אמור להתחבר ל - JBL בדיוק אותו דבר
בעיקרון אתה צודק...
אך שמתי לב שהם מדגישים שהנגן כולל חיבור לJBL
סימן שלא כל הנגנים זה מובן מאליו שיתחברו לJBL
כך נראה לי....

• הוסף לסימניות
ניסתי להתחבר לפלאפון שיאומי חצי טא'צ וזה כן התחבר
החברה היא

אוזניות אלחוטיות JBL Wave Flex TWS IP54 - צבע שחור שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי​

לא מכיר , מצטער
אני במקומך היית מנסה לבדוק אם לא התחברתי בטעות לקופסה (במידה ויש כנ"ל) ואם זה לא עוזר הייתי חוזר לחנות (בפרט כשראית שבמכשיר אנדרואיד אחר זה כן מתחבר)

• הוסף לסימניות
בעיקרון אתה צודק...
אך שמתי לב שהם מדגישים שהנגן כולל חיבור לJBL
סימן שלא כל הנגנים זה מובן מאליו שיתחברו לJBL
כך נראה לי....
בסופו של דבר כל נגן או סתם כל מכשיר אמור להתחבר ל-JBL ואם לא אמרו לו מפורש בפה מלא שזה לא תואם JBL אין להם שום זכות לנפנף אותו

• הוסף לסימניות
זה נקרא כוכביות קטנות
ותלוי באיזה חנות מדובר אם ירצה ינפנף אותו אם ירצה לתת שירות הוא ינסה לעזור לו
ואולי יש איזושהי תוכנה שיכולה לפתוח את זה בנגן וינסה לעזור לו

• הוסף לסימניות
אני מביא קישור שם כתוב על הנגן שמתחבר לJBL
אם זה היה כל כך פשוט שזה מתחבר הם לא היו צריכים לכתוב מתחבר לJBL

• הוסף לסימניות
אני מביא קישור שם כתוב על הנגן שמתחבר לJBL
אם זה היה כל כך פשוט שזה מתחבר הם לא היו צריכים לכתוב מתחבר לJBL
יש לי Q4 ויש לו הרבה בעיות (בחלק גדול מהגרסאות) בבלוטות אם אוזניות ,לכן הדגישו שבגרסה הזאת אין בעיה אם JBL
כך נראה בעיני

• הוסף לסימניות
אני מוסיף לכם קישור לאתר פרוג בפורום אחר
שם מדברים על רמקול פליפ 5 שגם עושה את אותם בעיות
יש לי הרגשה שהחיבור לJBL זה סוג חיבור אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה