יש לי אתגר - צריכה עזרה

• הוסף לסימניות
זה הסיפור
חתן בר מצוה
ההורים רוצים את אלבום גדול עם סטודיו לחתן ורק לחתן - בלי הורים ובלי אחים 2 רקעים חום בהיר ולבן אני יכולה לשלב תמונות שחור לבן וספיה וזהו
האלבום בגודל 30-80 15 דפים רוצים להעמיד אותו בבר
אני צריכה מנימום 30 תמונות אז אצלם אותו עם החליפה והכובע וכו' תמונות פנים ופרופיל חסר לי עוד פוזות מענינות שהאלבום לא יהיה משעמם
ניסיתי לבקש גם את האחים או ההורים כדי למלות עוד אבל הם רוצים רק את החתן באלבום ובסטדיו לא תמונות חוץ

• הוסף לסימניות
אפשר הכל אבל זה מיותר.

אני לא מכיר דרך ליצור 15 דפים 30*80 של חתן מסטודיו בלבד ללא חזרות או ללא תחושת מיצוי אחרי 5-6 דפים גג גג

• הוסף לסימניות
איזה מוזרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1489945:
איזה מוזרים.
וככאלה, כדאי איכשהוא ליידע אותם על כך...
לקוחות עם 'קריזות' בלתי מקצועיות בעליל, מתגלים במרבית המקרים ככאב-ראש מובטח.
להסיף לחוזה העבודה חפיסת אופטלגין...

וברצינות, אי אפשר להוריד אותם מהענף?

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב גם צילומי חוץ, זה יכול להוסיף עניין וצבע.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להציע צילומי חוץ שיפתרו את כל הבעיה הם לא מוכנים לשלם יותר .. (זה לא המון יותר )
והם בטוחים שיצא להם אלבום מיוחד במיוחד - שאין אותו לאף אחד..

• הוסף לסימניות
תצלמי כל נחיר בנפרד,אוזן, יד, רגל, אצבע...

וברצינות-פשוט תיידעי אותם שזה הולך לצאת קצת משעמם.
שלא יבואו אליך בטענות אחר כך.

• הוסף לסימניות
אוף !! :(אני כן רוצה שיצא משהו זה הולך לעמוד בבר משהו יכול לשלוח לי תמונות להשראה ? אולי אני יצליח לעשות עם זה משהו
אני מנסה להציעה לאמא עוד דברים :mad:אבל היא עפה על עצמה שיש לה רעיון מדהים - אלבום בשחור לבן וחום לבן ... היא כבר חושבת על זה מזמן "ותראי איזה פרסומת זה יעשה :cool:לך "

• הוסף לסימניות
טוב נו, זה לא שבאמת אי אפשר. זה פשוט מצריך מאמץ גדול יותר.
15 דפים זה לא כל כך הרבה, ובשיטה המתמטית, מחלקים את האלבום לפרוסות. 15 עמודים ברקע החום, 15 ברקע הלבן.
ברקע החום מתמקדים יותר בדרמה, סופטבוקס גדול מלפנים, BackLight ב180 מעלות לסופטבוקס,
כמה פוזות כיד הדמיון, הצללות, גוף מלא וקלוז-אפים, אפשר להוסיף סטנדר עם ספר.

ברקע הלבן צילומי היי-קי, אפשר לשרוף הכל מאחורה וליצור תמונות חיות יותר, פוזות של תנועה ופעילות, ואולי גם אלמנטים גרפיים בשלב העיבוד שישכיחו את השעמום...
אחרי הכל לחלק כמה תמונות ספיה ושחור לבן בין העמודים, ובעזרת השם עם קצת טעם טוב [ולמרות שהם מוזרים..] האלבום יהיה יפהפה !

• הוסף לסימניות
album.php

album.php

אם זה עוזר...

• הוסף לסימניות
תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1490185:
טוב נו, זה לא שבאמת אי אפשר. זה פשוט מצריך מאמץ גדול יותר.
15 דפים זה לא כל כך הרבה, ובשיטה המתמטית, מחלקים את האלבום לפרוסות. 15 עמודים ברקע החום, 15 ברקע הלבן.
ברקע החום מתמקדים יותר בדרמה, סופטבוקס גדול מלפנים, BackLight ב180 מעלות לסופטבוקס,
כמה פוזות כיד הדמיון, הצללות, גוף מלא וקלוז-אפים, אפשר להוסיף סטנדר עם ספר.

ברקע הלבן צילומי היי-קי, אפשר לשרוף הכל מאחורה וליצור תמונות חיות יותר, פוזות של תנועה ופעילות, ואולי גם אלמנטים גרפיים בשלב העיבוד שישכיחו את השעמום...
אחרי הכל לחלק כמה תמונות ספיה ושחור לבן בין העמודים, ובעזרת השם עם קצת טעם טוב [ולמרות שהם מוזרים..] האלבום יהיה יפהפה !

כל מה שאמרת- מיציתי אחרי 4 דפים. יודע מה- 5 וחצי ואני מפסיד עליך.

זה בכלל לא משנה שכל פעם התאורה קצת שונה והוא מסתכל לצד השני. עוד דף ועוד דף של חתן בר מצוה לבד זה משעמם.

• הוסף לסימניות
אינני מבינה גדולה בצילום אבל אפשר
פעם עם מגבעת
פעם עם תפילין
פעם אחת להכפיל אותו
בישיבה על כסא
בעמידה
עם משקפי שמש
עם ג'קט שמוט על הכתף
עם מס' סוגי עניבות
במס' פוזות
עם גמרא וסטנדר
צילומי פרופיל
הגענו קרוב
תשלבי אותו אח"כ בפוטושופ
על גג בנין בתוך פרסומת
על אוטובוס
וכדו'
אפשרי ודאי
רק דורש מאמץ וזמן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
החלפת אביזרים (תכיני מלאי) ורקעים "דמוי צילומי חוץ".

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף אלמנטים, כדוגמת "עמודים", סטנדר, אביזרים וכד', שינוי לבוש, שינוי פוזה וכד'.
בנוסף אפשר להוסיף גרפיקה משמעותית בצורה חכמה כמובן וכן להכניס פחות תמונות בכל דף.
כמו כן ניתן להכניס את אותה תמונה בכמה וריאציות..
ניתן גם להוסיף רקעים בפועל או בפוטושופ.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את הרי מצלמת על לבן...
אומנם לא עריכה הכי איכותית, ולא כדאי מלכתחילה, אבל תנסי להעזר במדריך הזה:
http://chgrafik.blogspot.co.il/2014/03/blog-post_24.html

ככה תוכלי לגוון יותר ברקעים.
תנסי באמת לגוון לו בפוזות צילום.
עומד, יושב על כסא, ספה, רצפה, גזע עץ וכל דבר שיכול להיות.
ותנסי כמה פוזות שובבות יותר - כמו קופץ, הולך, עושה גלגלון ועוד...
לא הכי מתאים לבר מצווה - אבל שלפחות יגוון לך טיפה.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך תמונות מהשלג את יכולה להוסיף אותן כרקע
זה יכל להיות חמוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה