יש לי את זה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 235.5 · צפיות: 14
  • 3.jpg
    KB 622.1 · צפיות: 11
  • 2.jpg
    1 MB · צפיות: 14
  • 5.jpg
    KB 293.5 · צפיות: 20
  • 4.jpg
    KB 203.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
התמונה האחרונה הכי טובה טכנית וגם הכי מעניינת, הייתי מצלמת פחות צפוף ופחות ממורכז שהעין תזרום עם הכוון של המבט של הילד אל ותגיע לנקודת מגוז
ילדים מתוקים!

• הוסף לסימניות
ילדים חמודים....:):):)
התמונות לא מספיק חדות,חסר הפוקוס....
את השלשית אהבתי....

• הוסף לסימניות
קצת עריכה בפוטושופ יכולה לשדרג...

...

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 207.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מלכי?!
זה הסוף של מי שלא....?
אז מה יצא עם מי שכן......?

• הוסף לסימניות
הצעת עריכה שלי

ולפותחת האשכול- התמנות נחמדות. חסר ידע אבל ניכרת השקעה ומחשבה על התוצאה.
אם את אוהבת את זה לכי על זה.
אשמח לענות לך בפרטי אם יש לך עוד שאלות.

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 182.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות,
אהבתי את ה"טיפ" של יעל, לזרום עם הכוון של המבט של הילד ולהגיע לנקודת מגוז,
ותודה למלכי על העריכה ולהלו קיטי על העריכה והנכונות לעזור!

• הוסף לסימניות
האמת שהתלבטתי אם להגיב, מחשש של איך זה יתקבל.

אני עדיין מתלבט.
בכנות.

(יש לך כוח לקבל ביקורת לא נעימה?)

• הוסף לסימניות
ממתי אתה חושש שבח?
תשפוך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1706930:
ממתי אתה חושש שבח?
תשפוך :)

יותר מידי פעמים אני שותק, תאמיני לי.
גם הפעם הזו החלטתי לשתוק בתקוה שחוסר תגובות יהווה רמז אבל כשאני רואה שיש תגובות ותודות - חוששני שאצטרך להגיב ולהעמיד דברים על מקומם
ובתקוה שלא תצא תקלה תחת ידי ולא אתפרש כמטיל אבן ותו לא.

התמונות נמדדות גם ביחס למקום בו הם מתפרסמות ולא רק ביחס למצלם שיתכן והוא מרוגש כולו מהתמונה שצילם
כשבאים להעלות תמונה לאכסניה ׳מקצועית׳ יש רף מינימלי שהתמונה צריכה לעמוד בו
התמונות הנ״ל לא עומדות ברף המינימלי הזה (לדעתי)

זה נחמד שמישהו אוהב לצלם ורוצה לדעת אם יש לו את זה, אבל לא זו הדרך.
אני לגמרי מבין את ההתלהבות והרצון לפרוץ לעולם, ההתלהבות הזו יכולה להביא את הצלם/ת רחוק - בתנאי שיש מעבר להתלהבות השיתופית גם נכונות לעבוד קשה ולהיות טוב באמת! וזה כרוך בהעמדת מראה מול הפנים שאומרת: לא, זה ממש לא זה, וכרגע לפי התוצאות הללו - אין לך את זה!
אבל יכול להיות שיהיה לך את זה - תתחיל/י לעבוד קשה, לטחון מידע, להתנסות, ללמוד מביקורות שאחרים חוטפים על תמונות טובות בהרבה וכשהיבול שלך יהיה ברמה המתאימה - להעלות אותו לכאן, ולמרות שההתרגשות תהיה בשמיים - לחטוף שוב בדרך לרמה גבוהה יותר וכן הלאה (וגם לקבל כמה ואאוו על הדרך - בשביל האגו - ממגיבים שלא בהכרח שייכים לפורום צילום בסגנון: ׳לא צלמת, אבל זה מקצועייייי ברמות׳)

ואז כשתפציע ׳צלמת׳ חדשה בשמי הפורום ותעלה תמונה שאין בה לא קומפוזיציה ולא צבע, לא חדות ולא תאורה, לא זוית ולא עניין - את תעדיפי לא להגיב, וכשתראי שהתמונה הזו מקבלת עידוד - אולי תחליטי להגיב בזהירות כדי בכל זאת לעזור באמת להעמיד דברים על דיוקם ולתת סיכוי להתקדם.
גם אם זה עלול להשמע מתנשא וקוטל..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1707510:
גם הפעם הזו החלטתי לשתוק בתקוה שחוסר תגובות יהווה רמז אבל כשאני רואה שיש תגובות ותודות - חוששני שאצטרך להגיב ולהעמיד דברים על מקומם

התמונות נמדדות גם ביחס למקום בו הם מתפרסמות ולא רק ביחס למצלם שיתכן והוא מרוגש כולו מהתמונה שצילם

אני לגמרי מבין את ההתלהבות והרצון לפרוץ לעולם, ההתלהבות הזו יכולה להביא את הצלם/ת רחוק - בתנאי שיש מעבר להתלהבות השיתופית גם נכונות לעבוד קשה ולהיות טוב באמת! וזה כרוך בהעמדת מראה מול הפנים שאומרת: לא, זה ממש לא זה, וכרגע לפי התוצאות הללו - אין לך את זה!
אבל יכול להיות שיהיה לך את זה - תתחיל/י לעבוד קשה, לטחון מידע, להתנסות, ללמוד מביקורות שאחרים חוטפים על תמונות טובות בהרבה וכשהיבול שלך יהיה ברמה המתאימה - להעלות אותו לכאן, ולמרות שההתרגשות תהיה בשמיים - לחטוף שוב בדרך לרמה גבוהה יותר וכן הלאה (וגם לקבל כמה ואאוו על הדרך - בשביל האגו - ממגיבים שלא בהכרח שייכים לפורום צילום בסגנון: ׳לא צלמת, אבל זה מקצועייייי ברמות׳)

ואז כשתפציע ׳צלמת׳ חדשה בשמי הפורום ותעלה תמונה שאין בה לא קומפוזיציה ולא צבע, לא חדות ולא תאורה, לא זוית ולא עניין - את תעדיפי לא להגיב, וכשתראי שהתמונה הזו מקבלת עידוד - אולי תחליטי להגיב בזהירות כדי בכל זאת לעזור באמת להעמיד דברים על דיוקם ולתת סיכוי להתקדם.

בהצלחה!

נס שאני לבד בבית מול המחשב, ככה אני יכולה להסמיק בבושה ובחופשיות,
אבל זכותך לכתוב לי את זה ואני מקבלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malky gold;1707562:

אהבתי את התגובה שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1707510:

בהצלחה!

אהבתי שהחלטת להתבטא.

• הוסף לסימניות
לדעתי מי שיכול לכתוב תגובה כזאת
מסוגל להגיע רחוק

• הוסף לסימניות

דבר אחד אני יכול לומר לך את גדולה מהחיים

כי אני שהתחלתי לצלם ואני עדיין חדש מאוד בתחום אני לא יכלתי להתאפק והתחלתי להטיף מוסר לזה שהגיב, ולכן אני כותב לך שאת גדולה מהחיים, אני לא הייתי מבין בהתחלה מה הם רוצים ממני ולמה הם יורדים עלי וכו' וכו' אבל כיום אני מבין את העניין האמיתי שהם רק רוצים לעזור ולא מעבר לזה.

אני בטוח שמצפה לך עתיד גדול בתחום.

• הוסף לסימניות
מלכי
את חמודה
:)

• הוסף לסימניות
רק שתדעי שמבקורת רק מתקדמים
וזה לא מדלג על אף אחד אף פעם
גם אני קיבלתי היום שפכטל רציני על צילומים שניסיתי לראשונה בתחום שלא נגעתי אף פעם
וזה לרגע ראשון לא נעים אבל זה מקדם ומאתגר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1707766:
רק שתדעי שמבקורת רק מתקדמים
וזה לא מדלג על אף אחד אף פעם
גם אני קיבלתי היום שפכטל רציני על צילומים שניסיתי לראשונה בתחום שלא נגעתי אף פעם
וזה לרגע ראשון לא נעים אבל זה מקדם ומאתגר.
בהצלחה!

אוי רותי ...

לפותחת האשכול -
נראה שאת אוהבת לצלם ,תמשיכי לנסות ולהשתפשף.
קבלי טיפ מעשי:
תצפי בהרבה תמונות של צלמות (טוב,גם צלמים) שאת אוהבת
תנסי להתחקות אחריהם.
כן זה לא ככ יפה,אבל פשוט תנסי להעתיק.
זו דרך מצוינת ללמוד ולהבין מה באמת את עושה...
נסי לנתח את התמונות של עצמך ולראות מה לא טוב בהם ולמה זה קרה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה