כללי יש לי בעיה בהוספת קובץ להודעה כאן

• הוסף לסימניות
אני מנסה לצרף קובץ להודעה, אך כאשר אני לוחצת על הסיכה מופיע לי בתחתית העמוד "שגיאה בדף". מה עושים?

• הוסף לסימניות
לפעמים זה קורה.
צריך לנסות שוב כמובן

כמובן שהנושא בבדיקה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה כבר שעתיים מדי כמה דקות. זה משהו דחוף!

• הוסף לסימניות
לא זה מה שמשנה
אני בכלל לא מצליחה לגיע לבחירת התמונה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הבעיה בדיוק, צריך לשאול את המנהלים - - -
אבל אם זה דחוף לך, תשלחי אלי במייל את התמונה ואני אעלה אותה.
(שלחתי לך באישי את כתובת המייל שלי)

• הוסף לסימניות
בלה בלה יקרה, אלפי תודות על הרצון הטוב!
אך אם תסלחי לי, אני חדשה כאן ודי בורה (ו' שרוקה) (ובכלל לא מכירה את האינטרנט באופן כללי)
אז אם תוכלי להדריכני בדיוק איך אני מוצאת את כתובתך ואיפה זה "אישי"
ושוב המון תודה.

• הוסף לסימניות
אז קודם כל ברוכה הבאה - - -
לגבי ה'אישי', זה בעצם כמו תבית דואר שאפשר לשלוח אלייך הודעות אישיות,
וזה נצמא, מתחת ללוגו של פרוג (צד שמאל למעלה) מתחת ברוך הבא, גליה
תקליקי על המילים הודעות פרטיות

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
עד ששלחת כבר מצאתי, ואני עכשיו שולחת לך

• הוסף לסימניות
שלחתי לך את התמונה
אם תוכלי להעלות אותה כנושא חדש, ואני יוסיף שם במה מדובר.
תודה!

• הוסף לסימניות
בלה בלה יקרה
האם קיבלת את המייל ממני?
אני בלחץ!
זה דחוף לי נורא!

• הוסף לסימניות
לא, הגיע תנסי לשלוח ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
במקום לפתוח כל כמה דקות ולנסות. פשוט תלחץ על נסה שוב, נסה שוב,, בפעם השלישי הוא כבר מתקפל בדרך כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה