יש לי בעיה בלהבות הגז שהן גדולות מאוד ומשחירות את הסירים בתחתית

• הוסף לסימניות
הזמנתי טכנאי גז והוא לא מצא את הבעיה. הוא טען שלחץ הגז תקין.
הטכנאי היה מחברת הגז, אולי אני צריכה להזמין טכנאי פרטי?
מישהו פה מכיר בעיה כזאת? מדובר בכיריים של תנור רגיל מחב' אלקטרה
והלהבות ממש ע-נ-ק-י-ו-ת גם כשאני עושה על להבה קטנה.
תודה מראש על כל יעוץ והכוונה בעניין.

• הוסף לסימניות
מה מקור אספקת הגז? גז מרכזי, צובר גז, בלון פרטי?
הבעיה בכל המבערים או רק באחד מהם?

• הוסף לסימניות
כנראה שהפתח מידי את גדול, וזה יכול לקרות או שהשתמשת בחומר חזק מידי. או שנסתם לך ובפתיחה נפתח פתח גדול יותר.

• הוסף לסימניות
תילתן, תודה - מדובר בגז מרכזי והבעיה בכל המבערים.
פינתי, תודה - אני משתמשת לנקוי הכיריים רק בנוזל כלים פיירי עם ספוג הפלא (חוץ מערב פסח) והבעיה לא התחילה אחרי שניקיתי וגם לא נסתמו לי המבערים...
אז מה זה כן????????

• הוסף לסימניות
יכול להיות מאבק מצטבר או משהו אחר...
הפיתרון: מחט דקה וארוכה להכניס בחור לנענע שם מעט ולהוציא זה פותח את הסתום ומרענן את המקום.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לסגור בהדרגה את הברז הראשי של הדירה, לא של הבלון גז המרכזי(בגז מרכזי הברז אמור להיות ליד המונה שבכל קומה או ליד הבלונים) בכל פעם חצי סיבוב, להדליק ולבדוק אם הבעיה נפתרה.
בנוסף יש לבדוק אצל השכנים אם הבעיה גם בכיריים שלהם, אם כן יש להזמין שוב את חברת הגז.

• הוסף לסימניות
גם לי היתה אותה בעיה בתנור של בלרס, הזמנתי את חברת שי עוגן, והוא אמר שאין הרבה מה לעשות וזה קורה מהניקוי או כתוצאה מניקוי עם מחט, בכ"א הדבר ביחיד שהיה לו להציע לי זה הקטנה של הגז, כך שהקטין את כמות יציאת הגז בכל המבערים כך שבלהבה הגדולה כבר אין לי להבה ענקית אבל שווה לי כי הסירים כבר לא מפוייחים.

• הוסף לסימניות
היתה לי בעיה זהה וטכנאי של שרות גור סידר לי את הבעיה.

• הוסף לסימניות
שלום רב ,

שלום רב ,

קראנו את הודעתך ואנו נשמח לשוחח עימך בנושא, בכדי לסייע במציאת פתרון עבורך.

אנא שלחי את פרטיך לקישור המצורף.

שירות אלקטרה
http://www.electra-service.co.il/online

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה