כללי יש לי בעיה מי יכול לעזור לי???

• הוסף לסימניות
הכנתי שלט גדול 5/1.5 מטר באינדי' עם הרבה פריטים מפוטושופ ואילו' וכשאני רוצה לסגור את הקובץ בPDF קופץ לי חלון וזה לו נותן לי לסגור את זה,
מה אני צריכה לעשות?:(
תודה

• הוסף לסימניות
או שתעלה תמונה מהחלון שקופץ או שתעבור את הקובץ למישהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;506236:
או שתעלה תמונה מהחלון שקופץ או שתעבור את הקובץ למישהו
......

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 81.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אתה סוגר בEXPORT?
תנסה להדפיס לPDF

• הוסף לסימניות
עשית
place
לקבצי אילוס או
copy/paste?
אם הקבצים רק מועתקים ולא מחוברים כמו שצריך זה יכול לגרום לבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
עם הקובץ קשה אז יש בעיה לPDFלסגור את זה?
אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי כמה דרכים ולא הולך לי לסגור את הקובץ.
למי יש כן רעיון????

• הוסף לסימניות
בדרך של פרינט זה הכי טוב

• הוסף לסימניות
איך מחברים קבצים של פוטושופ לאילוסטרייטור? גם אני הסתבכתי עם זה.
רק אם הקובץ הפוטושופי נמצא גם באותו תקיה, זה נשאר לי. אם העברתי את זה לתיקיה אחרת התמונה שייבאתי (מפוטושופ לתוך עבודת אילוסטרייטור) בורחת לי.
מקווה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ב;506452:
איך מחברים קבצים של פוטושופ לאילוסטרייטור? גם אני הסתבכתי עם זה.
רק אם הקובץ הפוטושופי נמצא גם באותו תקיה, זה נשאר לי. אם העברתי את זה לתיקיה אחרת התמונה שייבאתי (מפוטושופ לתוך עבודת אילוסטרייטור) בורחת לי.
מקווה שהובנתי...
לא הבנתי השאלה?

• הוסף לסימניות
אוקיי אסביר יותר.
אני עושה משהו באילוסטרייטור. אח"כ מוסיפה איזה אובייקט שעיבדתי בפוטושופ.
מה אני עושה שהאובייקט שהעברתי מפוטושופ לאילוסטרייטור, ישאר, ולא יברח. דהיינו - שלא יקרה לי שכשאני פותחת שוב את העבודה הזאת הוא יפתח לי ללא האובייקט מפוטושופ???

• הוסף לסימניות
תנסה דרך ה Adobe PDF presets
ושם תבחר באופציה High Quality press

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה